best racing game untuk direkomen

CG Sponsors




ninja_pedang

Fun Poster
Joined
Jul 30, 2008
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
elo kengkawan...

aku baru je try main need for speed undercover tp..
spec requirement yg tinggi sgt tak dapek aku melayan sgt game ni

dah jd mcm hampeh sbb pc aku punye spec tak dpt nk tahan

so....ade ke game racing baru yg korang bleh recommend...

aku suke street racing cam need for speed nyer stail tp requirement jgn la tinggi mcm undercover tu..
 
Sponsored Post

puppet

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2009
Messages
422
Reaction score
7
Points
15
gua ngah layan motogp2 men kat LAN hostel nih...layam bro...amek lap...pastu crashed!!!! :)):)):)):)):)):)):))
 

zeal_tech

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Aug 23, 2008
Messages
7,888
Reaction score
11
Points
65
need 4 speed carbon pon ok apa.....
huhu...
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
amik need 4 speed yg dulu sikit la...:D
 

naimexe

Active Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
1,175
Reaction score
3
Points
25
gua layan yg real punya kat highway duke! ahaha!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register