BTC USD 51,472.0 Gold USD 1,781.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Best ke klik singnature nii???

smartboon

Freshie
Messages
13
Joined
Dec 3, 2009
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
Salam dan selamt sejahtera smeua warga CG..
saya ni saja je nak buka post ni....
nak shate dgn korang semua......
aku ni ada tabiat jenis suka klik siggy kat bawah
tu.. x tahu la kenpa huhuhuhu... jenis penyakit aku agaknya....
korang semua suka x klik sgnture kat orang lain....
meh kita main klik2 ke... :) :D
 
Sponsored Post

sureheboh.com

Passed Away
Messages
18,961
Paid Membership
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
Signature sebahagian dari modul pengiklanan percuma.
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Messages
7,437
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
hahaha tah la, tapi aritu terklik lak kat siggy eboss yang "nak meman tuttt lame tu"...
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Messages
182,199
Paid Membership
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,199
Reaction score
94
Points
1,020
boleh tau apa member buat ,,,, perniagaan ... servis ...
 

mangkaq

Super Active Member
Messages
8,834
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Meh klick signature aku...tgk apa ada dalam tu!!
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Messages
20,561
Paid Membership
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
571
Points
166
Salam dan selamt sejahtera smeua warga CG..
saya ni saja je nak buka post ni....
nak shate dgn korang semua......
aku ni ada tabiat jenis suka klik siggy kat bawah
tu.. x tahu la kenpa huhuhuhu... jenis penyakit aku agaknya....
korang semua suka x klik sgnture kat orang lain....
meh kita main klik2 ke... :) :D

TT lebih baik ko ckp ko nk offer je service ko 2 dri ckp selindung tabiat klik siggy....:D:D:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register