Best Dating Dengan Dia?

CG Sponsors




tipsgoda

Freshie
Joined
Nov 23, 2008
Messages
39
Reaction score
0
Points
6
Thread ni khas untuk saper-saper nak bercerita tentang date terakhir korang.Best?boring?blur?tak tau ape nak buat?gaduh?romantik?jumpa parents si dia?

so mari berkongsi cerita!hehe
 
Sponsored Post

wanzex

CG Top Poster Club
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
tak penah date!
 

edu_gen

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2008
Messages
3,903
Reaction score
45
Points
30
TS kongsi la dulu pgalaman..huhu
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
date?...dah tua dah....
 

sarawak_lineup

Super Active Member
Joined
Aug 25, 2008
Messages
5,217
Reaction score
107
Points
88
Thread ni khas untuk saper-saper nak bercerita tentang date terakhir korang.Best?boring?blur?tak tau ape nak buat?gaduh?romantik?jumpa parents si dia?

so mari berkongsi cerita!hehe
mcm mana tu??
den x paham la???
maksud ko klu mcm den yg dh kawin ni ,
date seblm kawin tu la???:-?:-?

penin2...~X(~X(~X(
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Pernak date ker tidak erk... :-?
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
date terakhir rasanya adelah beberapa thn yg lalu
kalau yg terakhir tu x besh la
ape la tuan tanah ni

*die nak kata dating yg paling terbaru ni kot?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register