To Sell *** BERUS GIGI MULTIWAY DENSON Berbentuk ' T ' - Jimat, Canggih & Berkesan ***

CG Sponsors




kimie007

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
5,383
Reaction score
5
Points
65
Salam sejahtera kpd semua warga2 CG...

Disini saya ingin memperkenalkan kepada anda semua satu produk kesihatan & penjagaan gigi iaitu Berus Gigi Multiway DENSON. Ia adalah produk terbaru & dilancarkan pada bulan Mac 2009. Pengenalan produk adalah seperti berikut :-


Berus Gigi Multiway, yang juga dikenali sebagai berus gigi pelbagai arah tindakan merupakan berus gigi yang boleh diurai dan disambung dengan berus mudah ganti yang boleh memberus dengan 2 arah berlainan.

Konsep rekabentuk dan ciri yang unik berus gigi Multiway adalah untuk mengasingkan berus dari pemegangnya. Berusnya mempunyai 2 titik penyambungan di 2 lokasi yang berlainan yang boleh disambung kepada pemegang dan memberus gigi secara efektif dari 2 arah tindakan berlainan.

Berus Gigi Multiway adalah satu inovatif, ia akan menggantikan berus gigi konvensional. Sebab Berus Gigi Multiway adalah lebih maju daripada berus gigi konvensional and mempunyai ciri-ciri istimewa yang ditunjukkan di bawah:-


1. Kebersihan gigi yang lebih efektif
2. Pemberusan pelbagai arah
3. Mesra alam
4. Menjimakan kos
5. Menjimatkan ruang bilik air
6. Meminimumkan kecenderungan kerosakan gam
7. Memupuk minat dalam memberus gigi
8. Berkesan menanggalkan kesan-kesan kopi dan tembakau
9. Penggunaan yang mudah
10. Mengurangkan pereputan gigi
11. Bulu berus gigi yang berkualiti tinggi (Nilon Dupont 612)
12. Jaminan seumur hidup terhadap pemegang (Waranty Lifetime - Kad Waranty diberikan)

Berus Gigi Multiway pernah dinilai oleh sebuah syarikat penilaian pasaran mengunakan sistem analisis komputer. Berus gigi Multiway mencapai kadar 99% dalam keberkesanan manakala berus gigi konvensional hanya mendapat kadar 37% sahaja. Ini telah membuktikan Berus Gigi Multiway adalah lebih berkesan berbanding dengan berus gigi lain.

Berus Gigi Multiway direkacipta oleh En. Liew Hong Seong dari Malaysia setelah menjalankan beberapa tahun kajian dalam struktur gigi manusia. Setelah menjalankan eksperimen dan kajian praktikal untuk jangka masa yang panjang, beliau berjaya mendapat hasil yang memuaskan dalam perbersihan gigi secara efektif dan membawa manfaat kepada semua manusia dalam alaf yang baru. En. Liew Hon Seong amat yakin Berus Gigi Multiway akan mengantikan berus gigi konvensional pada masa hadapan.


Harga sudah ditetapkan & diselaraskan di seluruh Malaysia & banyak negara2 luar pada harga RM27 ( Handle+Head ). Tetapi disebabkan stok senang untuk saya dapat, saya nak jual pada harga RM20 ( Handle+Head ). Kos Pos Ekspres RM3 sahaja. Produk ini mempunyai pelan pemasaran tersendiri untuk anda menambahkan pendapatan yang sangat lumayan. Pelan pemasarannya amat berbeza dengan produk2 lain sebelum ini. InsyaALLAH akan saya update dari masa kesemasa.

Sesiapa yang berminat bolehlah hubungi saya seperti di bawah :-

Nama : Mohd Khairul Hakimin
No. Tel : 017-4678948 / 019-4561525
YM : kimie007_north
Website : www.e-denson.com











Ini adalah keratan akhbar yang pernah disiarkan tentang berus canggih ini...






Ini adalah Lesen Jualan Langsung Berus Gigi Multiway DENSON yang canggih ini...

 
Last edited:
Sponsored Post

FaRid^sp

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
5,745
Reaction score
13
Points
65
mcm pernah tgk je.. tapi dimana ye.. bape riyal sebutir boh ?
 

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
mcm bes.....kalo harga bwh rm20 nak beli la....

da jual spare part berus tu banyak2 x?
 

kimie007

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
5,383
Reaction score
5
Points
65
Kat 1st post semua detail ada, harga 1 Malaysia dh tetap rm27 sebatang. Spare part jgn risau bro, saya stokis, byk stok...
 

kimie007

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
5,383
Reaction score
5
Points
65
Berus gigi ni batang dia kalau rosak bleh claim waranty sepanjang hayat... mana ada berus gigi mcm ni kat malaysia... hehe
 

fizzy86

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 14, 2009
Messages
7,376
Reaction score
37
Points
70
ooo.....27...xnampak la plak....

nak beli 1 batang handle dan 3 berus leh dapat brapa rm?
 

kimie007

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
5,383
Reaction score
5
Points
65
Nk cari duit lebih bleh buat, xde hal... mmg berbaloi... xder yuran ape2 pun... byr jer untuk pakej2, dpt brg & jual harga pasaran (dpt untung runcit)....
 

kimie007

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
5,383
Reaction score
5
Points
65
ooo.....27...xnampak la plak....

nak beli 1 batang handle dan 3 berus leh dapat brapa rm?
btg dia RM18 sebatang... kepala dia RM9 sebiji... :) mmg best berus ni, rasa lain dari berus2 lain & ada waranty jika skru patah atau tercabut... kalau batang berus ni hilang xdpt den nk claim, hehe
 
Last edited:

kimie007

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
5,383
Reaction score
5
Points
65
Cubalah 1 untuk kegunaan sendiri atau hadiah kat mak ayah ke... mmg berkesan kegunaannya...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register