BTC USD 40,072.1 Gold USD 1,818.65
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bersetubuh Dengan Jin??

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
ada lagi thread ni nak 5 tahun dah
 
Sponsored Post

mamu penang

Fun Poster
Joined
Feb 16, 2011
Messages
692
Reaction score
1
Points
15
Salamss all..

Urmm... Kowang ada pengalaman?? Penah terbaca lam mana2 majalah misteri? Atau sedara mara/kawan kowang terkena?

Urmm... Haku nak bercerita sket ttg kawan haku... tatau laa samada dia tifu atau syok sendrik ke hapa...

Dia penah cuba mengahwini seorang laki owang.. tapi tak jadi.. maybe wife si laki itew dapat tau... Sejak peristiwa dia putus dengan itew lelaki, setiap malam dia dibayangi oleh satu lembaga itam.. yang datang menindih dia dan.. urm.. dia rasa "SYOK" semcam.. (pada yg dah tawen musti tau "syok" apa.. :-? )

Last2 dia dah takleh tahan sangat.. gi berubat.. Alhamdulillah.. dah baik pun.. :)

Then haku penah terbaca satu kesah..seorang isteri owang yg suaminya ada bela antu raya.. turut dinodai oleh itew antu.. #:-S

Dan... beberapa kisah lagik..yg haku rasa nanti2 laa haku citer.. :)

Kowang lak cemana? Meh kungsi citer.. :D


** Harap kerjasama yek.. jangan cakap lucah TERlampau.. :"> hihihi...

TAG LINE MEMANG BERBAHASA KENA TANG ISI NAK HAMIK kow:eek:
 

Baby

Active+ Member
Joined
Sep 19, 2007
Messages
3,182
Reaction score
0
Points
20
kat section ni jugak, thread lain
dia orang kata, amalan ni boleh jadi syirik...:-?

mmm... yeker? :D haku pun cilok info kat porem laen neh..ahax... tpi.. biasa yg jadi amalan sebelum tido tue.. berwuduk..Baca Al-Fatihah, 3 Qul, Ayatul Kursi, Selawat Nabi, Mengucap...

Yang calit2...minyak attar tue.. haku no komen.. tkder plak haku try menda2 tue..so far haku tido.. ok la..tkder gangguan atau mimpi2 antu ke.. cuma.. kalo tertido tk baca apa2 tue.. mmg tk brapa nak tenang tidonyer.. #:-S
 

Baby

Active+ Member
Joined
Sep 19, 2007
Messages
3,182
Reaction score
0
Points
20
dengki korang neh tau tak.. kata haku gedix la apala.. cheh! :(scam

sila tutup thread neh kalo tk suker.. >:p

sekian, machih.. >:p
 

arizo razzo

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2011
Messages
2,523
Reaction score
86
Points
30
boleh tak suruh kawan TT tu dptkan sampel DNA, kena buat kejian dulu ni, keh keh keh
 

bakaro

Fun Poster
Joined
Apr 7, 2008
Messages
570
Reaction score
0
Points
10
ada tak kes jin popuan datang tindih manusia laki?

Bro aku penah gak kena dlu :"> ... mimpi la :D ... aku mmpi prpn tu sedut banana aku :)paid ... bila lama taring dia kuar:)paid then aku terjaga... tp syiiiooookkk dia masih terasa wooooo :eek: msa sedar tu...

klu lucas angkat sepanduk ni :(scam
 

SiRentap

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2009
Messages
6,618
Reaction score
395
Points
81
klu jin cantik apa salahnya..ditindih tindih :eek: :eek: :eek:
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
pokcak teringin nk kena tindih dgn jin pompuan ke kekekeke :))

mmg ada kes jin tindih lelaki

antara side effect past kena tindih

-badan akan lemah gile babai
-mulut jadi pucat

tapi benda2 ni mmg betul..

mmg ada golongan jin yang minat ngan laki atau perempuan

sebab 2 time nak masuk tandas bila nak mandi jangan bogel..
pakai kain basahan..nanti diorang nampak terpikat nanti..


jin2 perempuan pun ada yang lawa ada yang x lawa..korang dpt yang x lawa baru ada akai :eek::eek:

tapi kalau lawa pun jangan la cari pasal..buat naya badan kita jer...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register