BTC USD 35,659.7 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bersatu-PAS tegaskan kerjasama, tolak ‘penjajaran baru’ lepas PRU

zari83

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2011
Messages
3,274
Reaction score
783
Points
81
boleh tahan jugak kepura puraan kau ni yer bro.
kene brainwash dengan dap ke bro?
DAP punya style je salu sembang takde fakta.
tembak peluru kosong.

kalau btol tipu nama kenapa tak repot polis?
tak berani ke? setakat seronot sembang kari je.

Tony, Pua Kiam Wee
dalam IC dia ada Tony ke?

Hannah, Yeoh Tseow Suan
dalam ic dia ada Hannah ke?

Teresa, Kok Suh Sim
dalam ic dia ada teresa ke?

Anthony, Loke Siew Fook
dalam ic dia ada anthony ke?

Vivian Wong Shir Yee
dalam ic dia ada vivian ke?

Kelvin Yii Lee Wuen
dalam ic dia ada kelvin ke?

isu nama yg dibawa sampai keluar konteks oleh macai2 dap.
menteri2 ph dulu pakai nama lain takde pulak ko kecoh 😂

dah tu siapa mahiaddin?
 
Sponsored Post

zari83

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2011
Messages
3,274
Reaction score
783
Points
81
dia ni bukan kepura-puraan

tp asal boleh menjawab je 🤪

pusing2 benda basi yg sama je :ROFLMAO: :ROFLMAO:

kalau nak bersoal jawab silakan, tuan tanya dulu sy cuba jawab, silakan tuan..
 

Mata_Pena

Forum Troll, Multiple ID Cricket
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,397
Reaction score
1,862
Points
141
org yg tanya2 soalan bodoh mcm tatau apa2.
korang tak payah la masuk ruangan politik.
kerana ilmu pengetahuan korang sangat cetek.

setakat didikan brainwash DAP takkan mampu membijakkan korang.

sesapa yg aku tak reply tu..
aku tak nampak dah content korang pasal dah masuk dalam ignore list.
EMC9NPIWoAElC5_.jpg
 

biomedik2

Super Active Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
5,446
Reaction score
1,646
Points
151
org yg tanya2 soalan bodoh mcm tatau apa2.
korang tak payah la masuk ruangan politik.
kerana ilmu pengetahuan korang sangat cetek.

setakat didikan brainwash DAP takkan mampu membijakkan korang.

sesapa yg aku tak reply tu..
aku tak nampak dah content korang pasal dah masuk dalam ignore list.
View attachment 364838
Stormtrooper tu dah letak dlm ignore list ke belum. Aman sikit hidup.
 

zari83

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2011
Messages
3,274
Reaction score
783
Points
81
org yg tanya2 soalan bodoh mcm tatau apa2.
korang tak payah la masuk ruangan politik.
kerana ilmu pengetahuan korang sangat cetek.

setakat didikan brainwash DAP takkan mampu membijakkan korang.

sesapa yg aku tak reply tu..
aku tak nampak dah content korang pasal dah masuk dalam ignore list.
View attachment 364838

jgn la macam tu, kita raikan komen rakan2 forum, perbezaan pendapat tu biasa la.. nasib baik kita satu geng MN, kamu mesti tak ignore aku kan..haha
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
7,385
Reaction score
888
Points
121
kalau nak bersoal jawab silakan, tuan tanya dulu sy cuba jawab, silakan tuan..
xnak lah dgn tn

tn dahla pening pusing2, nanti dgn sy2 pon pening
done bekap tn 😂
 
  • Love
Reactions: WnB
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register