BTC USD 38,022.5 Gold USD 1,794.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bersantai Sambil Memancing...-->UpDate Pic PaGe 151

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
Mula-mula hamba nak ucapkan terima kasih atas cetusan idea rakan-rakan tentang aktiviti memancing ni. Jadi sebagai salah seorang peminat sukan memancing ni hamba ingin mencadangkan rakan-rakan yang berminat dengan sukan ni mahupun yang baru ingin mencuba 'feel' mancing ni untuk turut serta sambil dapat kita meerapatkan lagi ukhuwwah sesama kita. Tempat yang hamba cadangkan ni terletak di Semenyih, berhampiran dengan Pusat Ternakan Ostrich dan PLKN. Kolam tersebut berhampiran juga dengan pinggir bukit dengan pemandangan menghijau saujana mata memandang:). Dasarnya berpasir bukan berlumpur seperti kebanyakan kolam air tawar lain menyebabkan rasa ikannya lebih umph..di samping penggunaan air dari anak sungai berhampiran untuk sistem pengaliran sistematik. Walau bagaimanapun ini sume cadangan, rakan-rakan masih boleh memberikan cadangan sekiranya terdapat tempat-tempat yang lebih menarik, jimat kos dan sebagainya. Tentang waktu hamba cadangkan Sabtu 6 Disember 08 nanti. So cmna cgrian sume??Ada bran?
Map ke KOlam Tangguk Tangguk
3049523531_8d4d67ea51.jpg




Senarai Peserta Yg Macam Nak Join..

1. Raja Utara
2. Ahmad Daniel
3. Cput77
4. Ellyana
5. L.O.V.E
6. zurin
7. qreemall
8. Azhas71
9. Mattop
10.akuein
11.sidangmuda
12.anakomar
13.Putat76
14.Wak
15.Drewberry
16.Ahmad07
17.MoShed
18.JameQ
19.MetaAura
20.Bellaluna
21.Akuinsan
22.Stallone
23.Notrexdame
24.RyomaKun
25.mohdkhairul83
26.Klon8504
 
Last edited:
Sponsored Post

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
Jom MeManCing!!!!

Date :
6 Dec 08

Tempat :
Kolam Pancing Tangguk-tangguk
Semenyih gak..Ats sket dr kolam Pak Ali tu. Lps Nirvana Memorial Park dlm bbrp meter sblh kanan

Time:
7am-7pm

Fees:
Bayaran masuk RM30 deposit minima 4 jam RM20

 
Last edited:

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
41
Points
125
gamba tu curik mana
tade muka atok adika pun
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
free ker..hehhehe
 

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
aku nak ikut..pukul baper??

pancing dah patah 6!

aku pinjam ko nyer pancing bleh?
 

Adika

Super Active Member
Joined
Jul 25, 2007
Messages
8,726
Reaction score
3
Points
65
Bayaran yg dikenakan lebih krg RM40 dibuka dari 7am-7pm je. Tp klu ramai mebi blh nego lg dgn owner kot. Nak pegi bg nama.
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
41
Points
125
nak gak try bawak adik2 aku
tu pun kalo diorg nak
kalo tanak, aku pun x pegi
aku pinjam pancing diorg je la
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register