BTC USD 37,890.5 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Berminat Beli Saham Bank Rakyat ??

zackpenang

Fun Poster
Messages
552
Joined
Jan 9, 2010
Messages
552
Reaction score
235
Points
33
Byk2 unit ni camna tuan @SahamBR dpt ek?
Itulah mcm pelik, sat jual 50k unit, nanti jual 70k unit, hari lain jual 100k unit, dari tahun lepas lagi dok perati benda yang sama, ada saja new user dok mai jual saham bank rakyat ni dlm bilangan unit yang banyak. Orang dalam bank rakyat kot depa ni.... Yang paham2, tak paham sudah..
 
Sponsored Post

ezal_7855

Fun Poster
Messages
235
Joined
Apr 21, 2008
Messages
235
Reaction score
16
Points
20
kalau ada yang nak jual saham BR di kuching boleh pm saya
 

ridzaienz

Fun Poster
Messages
549
Joined
Jul 30, 2010
Messages
549
Reaction score
23
Points
25
musim dividen hampir tiba.. yang beli berpuluh k tu dah clear ke perpindahan saham tu
 

jaws_am

Legendary Member
gem
Messages
18,925
Joined
May 29, 2008
Messages
18,925
Reaction score
7,995
Points
481
Awards
1
15% x rm500
Dpt rm70++ buat makan steamboat dgn family.. :p

Okay la tu kan..
Setahun sekali..

Th pun dpt 3.10% shj..

Hehe..
 

mfharun

Fun Poster
Messages
180
Joined
Jul 17, 2012
Messages
180
Reaction score
1
Points
15
15% x rm500
Dpt rm70++ buat makan steamboat dgn family.. :p

Okay la tu kan..
Setahun sekali..

Th pun dpt 3.10% shj..

Hehe..
betul ke tuan dividen 15% untuk 2020? Dah declare ke? Saya check bank rakyat belum declare lagi.
 

jaws_am

Legendary Member
gem
Messages
18,925
Joined
May 29, 2008
Messages
18,925
Reaction score
7,995
Points
481
Awards
1
betul ke tuan dividen 15% untuk 2020? Dah declare ke? Saya check bank rakyat belum declare lagi.

Normally +- 15%..
Ala klo ada rm500 x 13% = rm65

Still boleh makan steamboat.. :p

---

Unless ada lebihan saham..
Boleh la tertunggu² dividen nya..

Tn mfharun ada brpa bnyk saham ?

dividen-chart.jpg
 

lautjernih

Fun Poster
Messages
334
Joined
Jun 22, 2019
Messages
334
Reaction score
56
Points
30
Itulah mcm pelik, sat jual 50k unit, nanti jual 70k unit, hari lain jual 100k unit, dari tahun lepas lagi dok perati benda yang sama, ada saja new user dok mai jual saham bank rakyat ni dlm bilangan unit yang banyak. Orang dalam bank rakyat kot depa ni.... Yang paham2, tak paham sudah..
Tu la. Saya nak je labur jugak dengan saham ni tapi kalau boleh cara yang lebih transparent la. Saya tak berani sangat kat forum ...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register