BTC USD 57,276.7 Gold USD 1,777.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Berlakunya Satu Tragedi Pagi Tadi ..

fazarudin

Legendary Member
Messages
10,989
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,989
Reaction score
258
Points
136
Hari ini berlakunya tragedi di sebuah jamban yang sungguh menjijikkan.Tragedi yang berlaku telah menyebabkan aku mengambil tindakan drastik dengan memboikot jamban tersebut.

Padan muka jamban itu!! Kurang seorang pelanggan kau.

Tragedi yang aku maksudkan itu bukanlah bermaksud peristiwa aku diintai oleh seekor bapok.Tetapi peristiwa kunci keretaku terjatuh di dalam lubang jamban tu.Jangan anggap yang bukan-bukan , OK !

Semasa tengah sedap dok berangan sambil meneran , kunci kereta aku terjatuh dalam lubang jamban.Gabra sekejap sebab projek menabur baja asli belum selesai lagi.Ah ! Sudah , kalau tak ambil nanti balik keje aku nak naik apa.Lagipun kunci spare ada kat rumah.

Dalam keadaan mental yang separuh waras time tu , aku buka uniform kerja aku lalu aku pun seluk lah ke dalam lubang jamban.Part yang aku tak tahan adalah lembik-lembik dan geli-geli basah kat tangan.Dalam hati aku , cepat-cepatlah aku grab kunci tu secepat mungkin.Tapi malanglah proses mengagau kunci tu mengambil masa yang lama.

Dalam keadaan lembik-lembik & geli-geli basah ditambah pula dengan loya tekak , maka time tu jugak aku muntah! Keluar semua apa yang aku makan pagi tadi.

Memang cilaka time tu ! kunci tak dapat tapi tahi yang dapat ! So aku muntah lagi. Percubaan ke tiga membuahkan hasil apabila aku berjaya mendapatkan kunci keretaku.

Ya rabbi! Bila aku tarik tangan aku keluar dari lubang jamban tu , kuning sungguh tangan aku.

Uwek!! Aku muntah lagi.Terus aku sabun & bilas tangan aku sebanyak 10 kali! 10 kali rasa tak cukup , aku tambah lagi 10 kali.

Apabila dah selesai & keluar dari jamban , rupa-rupanya tangan kanan yang aku seluk dalam lubang jamban tu tadi ! omg ! x makan la aku tengahari kejap lagi.... :(
 
Sponsored Post

insyi©

CG Top Poster Club
Messages
28,101
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
weiii.....aku boikot thread nih...ampehh.....:mad: :mad:

nak gi mkn kenduri sat gi ni...:((
 

xalimx

Super Active Member
Messages
6,921
Joined
Sep 14, 2006
Messages
6,921
Reaction score
61
Points
70
Wtf....omg!!!

Roflmao...
Rofjmo
 

fazarudin

Legendary Member
Messages
10,989
Joined
Jan 2, 2006
Messages
10,989
Reaction score
258
Points
136
hahaha..nat wat camne...bace je lah pengalaman aku neh...keh keh keh
 

RMteam

Legendary Member
Messages
19,579
Paid Membership
Joined
Nov 20, 2006
Messages
19,579
Reaction score
88
Points
125
uish menjijikkan aku boikot thread ni uwekss
 

murky

Fun Poster
Messages
763
Joined
Oct 7, 2008
Messages
763
Reaction score
8
Points
15
muahahahahaaa .... len kali nk berak tue buang semua barang dalam kocek dulu..ahaaaa
 

akubest

Active Member
Messages
2,176
Joined
Mar 28, 2009
Messages
2,176
Reaction score
14
Points
35
wakakakaka sungguh sadis citamu ittew tt. nampaknya lunch satgi kena makan guna sudu la :eek::eek:
 

AnokWek.UMOFX

Active+ Member
Messages
3,242
Joined
Dec 26, 2005
Messages
3,242
Reaction score
24
Points
25
ishhh... mintak jauh ler dari kena kat aku ujian camni...
menduga mental gak nie....
kawan2 lain hati2 ler jugak ekk...:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register