BTC USD 64,907.2 Gold USD 1,787.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

berkenaan voip..

silentkiller

Active Member
Joined
Oct 29, 2009
Messages
2,101
Reaction score
19
Points
25
salam pada semua..

serba ringkas berkaitan voip:
ia adalah cara komunikasi utk menelefon antara dua negara.dan pemanggil panggilan menggunakan pc dan internet dan penerima panggilan menggunakan telefon bimbit atau pun telefon rumah..dan voip ini mcm telefon bimbit dimana ada no telefon dan perlu ada kredit..tetapi utk voip perlu ada akaun dan kredit.

ok,sy mulakan persoalan sy:

sy ingin membuat perniagaan voip..dan software itu dari sy sendiri.
dimana sy hendak membeli kredit utk topup?
puas sy mencari di google..tapi semuanya ialah agen pd sesuatu voip seperti agen smartvoip,12voip dan lain²..agen2 ini beli kredit dgn pembekal..dan bila sy tanya pd agen2 ni dimana pembekal membeli kredit..tapi jawapan diorang tak tahu.
jadi pada sesapa y tahu dimana dy hendak membeli kredit tu.. tolong bagitahu sy yer..

lepas dah tahu dimana sy dpt beli kredit tu.sy nak mencari orang y boleh membuat software utk sy lak..
time ksh pada y membantu yer.:)
 
Sponsored Post

silentkiller

Active Member
Joined
Oct 29, 2009
Messages
2,101
Reaction score
19
Points
25
gua rse cam kenal dak silent killer ni..hahahaha

alamak lu ni..bikin kaitoi r.
aku br nak gerak perlahan2..ekeke
job ni ak br nak gerak perlahan²..
senyap² sudah..
tapi mcm sunyi je thread ni..haha

off topic:wei bila nak wt biz kurma lagi??
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register