berhati2 dengan tool seperti IHQ dan seumpamanya

Recommended Brokers


theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,250
Reaction score
402
Points
81
aku dah tanya2 kat pakar networking dan webdev, mereka secara pantas menjawab software seperti IHQ adalah mitmproxy (man in the middle proxy) , boleh google sendiri mitmproxy. kira macam nak sniff apa yang kita surf, potensi untuk hacker menghidu apa yang kita buat adalah 100% .

dan sebenarnya trik yang kata leh dapat free internet tu TAK PERLU pun pakai inject, cukup satu akaun SSH + Putty + proxifier . tu je.

terpulang nak percaya atau tak, aku dah buat tanpa inject dan berjaya.

so hati2 data korg kena sniff oleh penggodam indon :D
 
Sponsored Post

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
22,045
Reaction score
2,422
Points
191
Terangkan secara detail bos..

Cara2 guna tiga2 benda tu..

Kami amat menghargainya..
 

zerkz

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2009
Messages
6,039
Reaction score
47
Points
70
Bro macam mane nak elak dari jadi mangsa software ni.
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,250
Reaction score
402
Points
81
step lebih kurang sama dengan tutorial lain tu cuma jangan guna IHQ.
 

t3rdtier

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
3,082
Reaction score
125
Points
33
step lebih kurang sama dengan tutorial lain tu cuma jangan guna IHQ.
aku ada ssh akaun di ssh.cjb.net
ada connectbot
ada proxydroid

boleh x nk wat benda alah ni??

ke boss blh ajaq cara2 lain?? :)paid
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,250
Reaction score
402
Points
81
removed...
 
Last edited:

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,102
Reaction score
826
Points
566
hehehe ... aku gelak dulu :eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register