BTC USD 56,813.4 Gold USD 1,766.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Bergaduh sebab kena tegur buat drift kat tempat vaksin

Sponsored Post

cek mek molek

CG Hardcore Club
Messages
95,153
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
95,153
Reaction score
15,421
Points
1,906
Kalau tengok video tu macam I tu yang cakap dia 3 line.

ha kan tn azham tu la
seingat saya masa tengok vid tu, I yg sebut

tapi sebab kan baru perasan yg 3 line ni M, jadi entahlah
betul seperti yg tn azham sebut sebelum ni, tunggu pencerahan yg detail
 

cariemas100

Active Member
Messages
1,229
Joined
Oct 24, 2020
Messages
1,229
Reaction score
398
Points
41
ini budah poyo, haprak,

dapat kat abg long, memang kena hentak. 3 line tak perku budah2 haprak mcm ini.

tapi dunia memang perlukan budah2 haprak mcm ini untuk jadi pekerja angkut sampah, sapu sampah, dan kerje2 bawahan. nak kerje kat kompeni aku memang minta maaf la. aku bila interview budak yg aku akan tengok kete apa dia pakai, motor apa dia naik. jenis2 mekap kereta ezcoz besar bunyi mengalahkan jet, aku suruh dia balik je sebelum dia duduk depan aku utk interview. aku tak perlukan pekerja yang tak hormat suasana aman org lain.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register