Bercinta lebih dari 2 tahun:Next plan korg & Sebab masih bertahan?

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

cik dila sayang

CG Top Poster Club
Joined
Dec 2, 2009
Messages
22,846
Reaction score
1,038
Points
163
Location
Planet Bumi
Assalammualaikum warahmatullahiwabaratuh dan salam ceria.


Utk warga cgrian yg dh bercinta lebih 2 tahun ape planning korg seterusnyer dan nape korg masih setia kt pasangan korg sampai sekarang?


Sudi-sudikan share beberapa tips utk kitorg semua tambah ilmu dan memperbaiki relationship masing2 dari masa ke semasa.

Jazakallah.
 
Sponsored Post

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,344
Reaction score
34
Points
48
kawen la cik dila.... halal pas tu... pertahan hingga akhir hayat...
 

TengkuHaadi

Active+ Member
Joined
Mar 24, 2008
Messages
4,237
Reaction score
426
Points
83
Besenya susah nak bertahan sebab ada mende lain yg tak tahan. Siyesly.
 

UdangGalah

Active Member
Joined
Jul 24, 2010
Messages
2,281
Reaction score
14
Points
0
kalau serius next plan mesti la nak kawin.. :">
 

deleteled

Junior Member
Joined
Jun 1, 2013
Messages
67
Reaction score
0
Points
0
Assalammualaikum warahmatullahiwabaratuh dan salam ceria.


Utk warga cgrian yg dh bercinta lebih 2 tahun ape planning korg seterusnyer dan nape korg masih setia kt pasangan korg sampai sekarang?


Sudi-sudikan share beberapa tips utk kitorg semua tambah ilmu dan memperbaiki relationship masing2 dari masa ke semasa.

Jazakallah.
ni bercinta sebelum kahwin atau selepas kahwin ?

kalo sebelum kawin, rasanya kena pasang niat utk tunang/kawin.. baru nmpk sket halatuju
 

siamanggagapp

Active+ Member
Joined
Jul 20, 2013
Messages
3,179
Reaction score
104
Points
63
aku dulu couple 3 tahun pastu tunang 2 tahun br kawin. 5 tahun total. mungkin allah swt mmg dah tentukan tuh jodoh aku.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register