BTC USD 35,715.3 Gold USD 1,764.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bercakap sampai lebam mulut dengan free call selama 120 hari!!

dorsh

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2013
Messages
275
Reaction score
2
Points
15
Cam mana nak beli ikut maybank2u..boleh tunjuk ajar ke bro..

Pergi ke https://www.freevoipdeal.com/

Kalau belum register, buat akaun dlu. Kalau dh register klik kat buy credit tu.. Nnt ade banyak pilihan untuk buat pembayaran.. Ikut je instruction dia.. Nnt dia akan suruh login ke maybank2u dan akan automatik tolak duit lepas confirm TAC..
 
Sponsored Post

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,886
Reaction score
8,267
Points
716
Cam mana nak beli ikut maybank2u..boleh tunjuk ajar ke bro..

klik je kat MY ACCOUNT :)paid

ieX4idC.png



:)paid

OAFYMnp.png
 

asdi

Active Member
Joined
Dec 14, 2010
Messages
1,763
Reaction score
1
Points
35
Ok, den nk try gak satu masa nanti.
 

Yasa

Fun Poster
Joined
Oct 18, 2014
Messages
317
Reaction score
0
Points
10
bagus voip ni..untuk siapa yang berniaga nak call pelanggan dan yg lain lain memang terbaik..saya dah guna dan pernah call sampai ke Sabah dan Sarawak tak ada masalah..dengar mcm biasa je.clear..so far untuk dalam Malaysia saya dah cuba semua jenis phone...pejabat rumah semua ok...now baru spend berapa sen euro je.. masih ada lagi baki 9.98 euro..voip bercakap sampai habis battery...terima kasih t.t sudi memperkenalkan perkara ini..kepada kami warga cg...tq..tq..tq.
 

Master Mind

Active+ Member
Joined
Jan 6, 2014
Messages
2,745
Reaction score
32
Points
30
tak payah ler..benda ni mengarut..aku da try dulu..mmg delay sgt2.. x berbaloi
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
23,849
Reaction score
2,449
Points
201
Ada yang pakai lagi ke? Dalam apps ada 2 euro lagi.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register