BTC USD 35,640.4 Gold USD 1,876.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Berbaloi ke beli rumah di Taman Alam Perdana, Puncak Alam?

Sponsored Post

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,087
Reaction score
236
Points
73
dah start pdpr balik rasa mcm slow mcm dulu plak :D
 

Rexxa

Freshie
Joined
Jun 4, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
guys... aku nak mintak pendapat korang. aku memang familiar kawasan puncak alam - saujana utama. so aku plan nak beli rumah teres alam perdana projek lama tu, belakang new development LBS alam perdana. harga rumah landed kat situ dlm 250k above tp tu la mcm sunyi je. hahaha. aku tau dan nampak tmpt ni mmg tgh naik la sebab sebelah tu ecoworld. tp aku risau pulak kalau beli ni... ok ke? api air takde problem ke? siapa yg duduk situ sewa or beli boleh share experience korg tak? aku punya bajet mmg around tu je la. so jgn la suruh beli rumah baru hahaha. tolong gais. thanks
 

asdf

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2019
Messages
395
Reaction score
62
Points
30
guys... aku nak mintak pendapat korang. aku memang familiar kawasan puncak alam - saujana utama. so aku plan nak beli rumah teres alam perdana projek lama tu, belakang new development LBS alam perdana. harga rumah landed kat situ dlm 250k above tp tu la mcm sunyi je. hahaha. aku tau dan nampak tmpt ni mmg tgh naik la sebab sebelah tu ecoworld. tp aku risau pulak kalau beli ni... ok ke? api air takde problem ke? siapa yg duduk situ sewa or beli boleh share experience korg tak? aku punya bajet mmg around tu je la. so jgn la suruh beli rumah baru hahaha. tolong gais. thanks

pandangan aku, nak beli untuk duduk ok. nak beli untuk investement better cari kawasan lain.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register