BTC USD 63,159.3 Gold USD 1,743.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Berbaloi ke beli rumah di Taman Alam Perdana, Puncak Alam?

boy85

Fun Poster
Joined
Apr 8, 2013
Messages
551
Reaction score
1
Points
15
aku skrg duduk dkt taman alam perdana..
alhamdulillah dapat beli apartment melodi perdana. tgu 2 tahun lgi nk siap..

bab internet tu dh submit form utk pasang dkt komuniti ofis..
harap kn unifi air - celcom - maxis.. peak hour mmg kelaut coverage..

:D:D
 
Sponsored Post

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,077
Reaction score
234
Points
73
aku skrg duduk dkt taman alam perdana..
alhamdulillah dapat beli apartment melodi perdana. tgu 2 tahun lgi nk siap..

bab internet tu dh submit form utk pasang dkt komuniti ofis..
harap kn unifi air - celcom - maxis.. peak hour mmg kelaut coverage..

:D:D

berapa bro beli apartment tu?
 

CyberMachine

CG Top Poster Club
Joined
Oct 1, 2009
Messages
22,588
Reaction score
493
Points
131
tu la tgk harga 300k jenis townhouse..best ke ha duduk rumah jenis ni? ada yg kata baik duduk kat apt dr townhouse

kalau aku la..

untuk duduk sampai ke tua..townhouse tak best la.

kereta boleh masuk satu je..majoriti rumah sekarang kete 2 bijik,

nanti orang parking luar rumah, tepi jalan...

abes penuh terus taman

tapi orang cakap..atleast ada rumah la.
 

Amal

Freshie
Joined
Apr 4, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
ok.info tuan saya ambil maklum juga.

dekat area situ adalah beberapa projek:

1) single storey Taman Alam Perdana dalam 280k hingga 320k ( kalau intermediate lah).
2) LBS new townhouse RM340k
3) Apartment Melody plak da habis RM300k kene waiting list.

Pemerhatian saya , ada 2 guard bertugas kat situ dalam satu masa. betul ?

Penduduk Taman Alam Perdana da makin ramai selepas 5 tahun thread ni?
Tuan boleh sy tengok gambar kawasan taman alam perdana tu? Sy keliru rumah y sy view semalam ikut alamat y diberi taman alam perdana tp bila google xde pun rumah macam y sy view semalam
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,797
Reaction score
206
Points
43
ok.info tuan saya ambil maklum juga.

dekat area situ adalah beberapa projek:

1) single storey Taman Alam Perdana dalam 280k hingga 320k ( kalau intermediate lah).
2) LBS new townhouse RM340k
3) Apartment Melody plak da habis RM300k kene waiting list.

Pemerhatian saya , ada 2 guard bertugas kat situ dalam satu masa. betul ?

Penduduk Taman Alam Perdana da makin ramai selepas 5 tahun thread ni?
kawasan lautan samudera ada rumah Semi-D harga dalam sekitar RM300k..kene pandai cari. lagi beter rumah landed daripada apartment ni.

even danau perintis pun tak laku...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register