Berbaloi ke beli rumah di Taman Alam Perdana, Puncak Alam?

CG Sponsors




Adyadeq

Freshie
Joined
Feb 21, 2021
Messages
5
Reaction score
1
Points
8
beli kat mana bro? So far ok la x lama lg banyak shoplots akan dibuka & depan jalan besar nak ke bandar seri coalfields akan ditambah jadi 4 lane...situ la punca jem pagi2 sbb bila smpai kat jambatan besi dia jadi 1 lane...Yg x bestnya line internet sini x berapa ok nak2 lagi waktu peak hours cth macam malam dgn weekends...unifi dlm plan kata bulan 4 nak pacak tiang...Harap2 biar jadi la sbb asyik postponed je...
Area depan taman lorong Street guard house tu...harap2 lah...selalu lalu situ sbb keje kat eco grandeur,supervisor maincon situ...
 
Sponsored Post

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,781
Reaction score
206
Points
43
kawasan melayu.
nak jual balik susah.
if nk duduk, rasa sesuai sgt
tak semua orang beli nk jual balik... ramai nk cari tempat berteduh dan bukan untuk mengaut keuntungan semata mata..
 

cariemas100

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2020
Messages
135
Reaction score
23
Points
15
tak semua orang beli nk jual balik... ramai nk cari tempat berteduh dan bukan untuk mengaut keuntungan semata mata..
terpulang pada niat.

townhouse harga 300k, nak jual balik aku rasa susah nak laku
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,070
Reaction score
234
Points
73
Area depan taman lorong Street guard house tu...harap2 lah...selalu lalu situ sbb keje kat eco grandeur,supervisor maincon situ...
ni yg LBS atau taman blkang tu bos?
 

ramos

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,070
Reaction score
234
Points
73
terpulang pada niat.

townhouse harga 300k, nak jual balik aku rasa susah nak laku
betul la rasa pikir pun camtu...tp kalo nak jual 5,6 thn skang maybe laku kot..
 

Adyadeq

Freshie
Joined
Feb 21, 2021
Messages
5
Reaction score
1
Points
8
Ada ke dalam ni beli perumahan lama belakang LBS tu under PNB...mcm mana proses
 
Sponsored Post
Top
Log in Register