BTC USD 21,001.6 Gold USD 1,747.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Berapakah lama anda pulih selepas putus cinta

valera

Fun Poster
Messages
474
Joined
Mar 25, 2009
Messages
474
Reaction score
1
Points
20
aluu..
aku bukak sini sebab tamau offtopik

aku rasa warga CG ramai yg putus cinta
so aku nak tanya la
lepas korg putus cinta yg betul2 bercinta gile2 yg mmg tahap merancang nak hidup bersama dah
tak kira la you dump him/her atau sebaliknya, atau curang ke atau halangan kuarga ke atau masalah lain2

baper lama korang amek masa untuk pulih balik dari kefrustan itu?
seminggu? sebulan? 6 bulan? setahun?
ke tak pulih2 dah?

nanti aku plak jawap hehe
tengkiu!
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
tak pernah bercinta pun so tak tau ler rasa putus cinta nie macam mana
 

hazirah

Super Active Member
Messages
6,907
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
102
Points
73
risiko yg x berani ditanggung...

rsnya kalau aku bercinta putus2 nnti msti mengong dh...
xde bleh pulih punye...

so x ready to take that risk dgn bcinta wakaka...
 

kuhik

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,519
Paid Membership
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
1st awek, recover 1 tahun sebelum jumpa 2nd awek.

pastu, recover 3 tahun sebelum jumpa 3rd awek.

pastu, recover 2 tahun sebelum jumpa 4th awek.

dan last sekali, recover 2 tahun sebelum jumpa bini den sekarang..
 

CikSukan

Blogger Moderator
gem
Messages
9,946
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Tengah putus cinta ker TT ni?
Kalau ya bawak2lah berjalan2 melancong dan tengok negeri/negara orang
 

[email protected]

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,561
Paid Membership
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
571
Points
166
Putus cinta....ader la gak....frust kejap je...xsmpi seminggu...fikir2 blik....lebih baik buat duit....lg bagus...:)):))
 

taufic

Legendary Member
gem
Messages
14,651
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
695
Points
161
risiko yg x berani ditanggung...

rsnya kalau aku bercinta putus2 nnti msti mengong dh...
xde bleh pulih punye...

so x ready to take that risk dgn bcinta wakaka...

aku sokong la...
lagi baik kawen truss :D
 

mostwanted

Active+ Member
Messages
2,989
Joined
Dec 4, 2008
Messages
2,989
Reaction score
43
Points
30
rasanya x sampai sebulan kot.ni sebab putus secara baik.lain la kalau curang or ada benda lain mungkin ambik masa gk la
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
gemgemgem
Messages
109,190
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,043
Points
1,101
aku dah xde cintan dah lepas putus 5 tahun dulu....perit oo....bekenan kawin jer..
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
1st awek, recover 1 tahun sebelum jumpa 2nd awek.

pastu, recover 3 tahun sebelum jumpa 3rd awek.

pastu, recover 2 tahun sebelum jumpa 4th awek.

dan last sekali, recover 2 tahun sebelum jumpa bini den sekarang..

Berapa kali putus cinta daaaaaaaaa :))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register