BTC USD 20,228.9 Gold USD 1,720.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Berapa upah kepada pomen bila bawak pomen test kereta recon?

thehornbill

Fun Poster
Messages
989
Joined
Dec 31, 2020
Messages
989
Reaction score
299
Points
31
Nak tanya harga market, nak bawak pomen tengok kereta Alphard recon. Tak leh percaya kat used car. Cuma tak tahu nak offer berapa kat pomen.

Boleh bagi cadangan?
 
Sponsored Post

thehornbill

Fun Poster
Messages
989
Joined
Dec 31, 2020
Messages
989
Reaction score
299
Points
31
Kira dia spend masa sehari jugak dengan kita pilih pilih kereta. Kira cover gaji dia sehari la kan?
 

pijoe

Legendary Member
gem
Messages
13,683
Paid Membership
Joined
Jun 11, 2008
Messages
13,683
Reaction score
1,474
Points
231
Nak tanya harga market, nak bawak pomen tengok kereta Alphard recon. Tak leh percaya kat used car. Cuma tak tahu nak offer berapa kat pomen.

Boleh bagi cadangan?
masa saya dulu saya bawak bos workshop dari bangi ke kl alang2 dia pun nak pergi kl... dia tak nak pun duit dia nak tolong je tapi saya masukkan juga duit tu dalam poket dia. ehehe... baik bos tu...

cadangan saya kereta tuan tu kat mana? bawak tak drive sekali dengan salemen bawak terus pergi workshop untuk cek... cari workshop sepcialis mpv recon...byk sekarang ni. dalam 100 ke 150 je
 

maxpda

Legendary Member
gem
Messages
10,396
Joined
Jan 15, 2007
Messages
10,396
Reaction score
1,078
Points
201
Beri gaji hari la..rm150 ke 200..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register