Berapa Lama Dah Single? Kenapa?

CG Sponsors




NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
Sape Single.........
dah berapa lama korang single....
meh kita pakat lawan..sape jejaka dan gadis paling bertuah ni...
(:)(:)(())
Yang dah kapel/kawin pun leh share gak rekod paling lama korang menyingle....
Sape xpernah kapel tu....boleh dinobatkan pemenang la kot...

cinta pertama-gagal , ditipu

cinta kedua-gagal, sikap tidak serius...


aku dah masuk 4 tahun.......dah malas nak mencari.....asyik merana badan jer..


jom lawan aku..:)):))
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Aku kalah... paling lama single mungkin beberapa hari jer kot... yang pasti memang tak cecah sebulan kot....
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,041
Points
1,101
mesti ko ni ensem giler GT...xsempat nak single..dah ada yg masuk jarum
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
mesti ko ni ensem giler GT...xsempat nak single..dah ada yg masuk jarum
Aku yang gatal bukan pompuan kejar aku.... Apalah..... :eek::eek::eek:
 

otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,552
Reaction score
69
Points
120
kawe pulak tiap-tiap tahun bertukar... tapi dalam setahun tu, 3 bulan je bertahan, lepas tu single balik.

sekarang nie tunggu je, bagi saham naik sikit... baru sedap.
ada teman ni bnyk habis pitis, betul ke...

prefer yg lebih muda sikit.
 

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
masuk taun ni dah 5 tahun single :)):))
sebab single tunggu seseorg..:((
 

qreemall

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
aku sblm ni 21thn single....
pastu 7bln ade awek &
clash sbb masalah2 tertentu....
skrg single blk dh....
#:-S#:-S#:-S#:-S#:-S
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
aku still single dari 2003..

antara 2003 hingga 2008 ada gak hint2 nak bercouple..

tapi tak jadi..mybe tggu pilihan orang tua.

berkat..
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Belum kahwin kira singgle ler kan...

ntah aku pun konfious ngn status aku... :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register