Santai berapa lama anda tidak menggunakan telefon awam(public phone)

Recommended Brokers


bape lama tidak gunakan telefon awam


  • Total voters
    0
  • This poll will close: .

EzY-eLoaD

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
12,747
Reaction score
18
Points
115


hehehe

saje boring2.td tertgk telefon awam(public Phone) dh hampir 5 thun aku xgunakan khidmat beliau

last guna masa form5 tu pun duduk asrama,tel mak di kampung

anda bagaimana pula
 
Last edited:
Sponsored Post

yid

Active Member
Joined
Aug 31, 2008
Messages
1,795
Reaction score
5
Points
25
Wujud lagi ke public phone kat MAlaysia ni..?
 

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
aku pun rasanya dah lebih 5 tahu aku tak guna public phone... seingat aku, last sekali aku guna tahun 2003..
 

Zulkarnine

Super Active Member
Joined
May 30, 2007
Messages
7,500
Reaction score
117
Points
73
Aku dah lupa tentang talipon awam..lepas tgk thread ni baru aku teringat...
tak sangka sungguh..ramai yg dh lupa kat talipon awam ni...
 

smarties

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2010
Messages
486
Reaction score
10
Points
15
public phone pon jarang2 jumpe dah..kalau ada pon dah rosak lak..
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,657
Reaction score
692
Points
161
telepon2 awam di malizia kena ada value-added
baru bule attract org ramai

cth: public phone ber-aircond, ada wifi, free rebate, rewards point dan lain lain
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
hehehe

saje boring2.td tertgk telefon awam(public Phone) dh hampir 5 thun aku xgunakan khidmat beliau

last guna masa form5 tu pun duduk asrama,tel mak di kampung

anda bagaimana pula
paling last aku pakai........lam tahun 2002 kalo tak silap aku.....

last pakai kat airport miri, call bapak. (henpon aku lupa bawak).
 

mns9178

Active Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
2,098
Reaction score
1
Points
25
Seingat ak plk, last aku guna darjah 4 klu xsilap...
darjah 5 aku dah guna hp..
rindu la plk nak guna..best jugak kcau2 org hehe..pastu curi duit..call free..hakhaha..
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
walaupun penggunaannya jarang ,tp ketika KECEMASAN kita amat memerlukannya ...(xde kredit ,hnset xde betri)..hargailah public phone ...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register