Berapa lama anda habiskan masa Online berbanding Offline dalam masa 24 Jam

Recommended Brokers


Purata Sehari Anda Habiskan Masa Online

  • Kurang 1 Jam

    Votes: 1 5.9%
  • Kurang 4 Jam

    Votes: 4 23.5%
  • Kurang 6 Jam

    Votes: 4 23.5%
  • Lebih dari 8 jam Sehari

    Votes: 8 47.1%

  • Total voters
    17

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
50,312
Reaction score
1,436
Points
596
Aku tgk masa jugak x dpt nak online lama2...lg pun aku lebih suka sosial secara langsung dari laman sosial...yg aku lyn pun CG je byk info:)cgrock
Wow tido 8 jam bestnya...x dpt dah nak tido byk tu...zaman yg dah berlalu...skrg ni byk tanggungjawab...hidup pun rasa macam dah......?
Apapun Carigold terbaik:)cgrock:)cgrock:)cgrock
Yer carigold menceriakan hidup anda:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post

GPK1

Active+ Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
4,150
Reaction score
65
Points
30
dlm CG pun dok baca thread dausbiz 24 jam
 

aim02Aug

Active+ Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
4,939
Reaction score
317
Points
41
di cg plk lps 5pm akan jd suram... kihkihkih
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,563
Reaction score
147
Points
33
aq jarang online..

aq kalau online/login lama lebih dari satu dua jam...

maksudnya tertidur depan pc..haha
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,563
Reaction score
147
Points
33
Aku ingat dulu pun perlu 8 jam tidur...8 jam tidur tak boleh...nanti terlepas solat subuh...tahajud lagi la...elok breakkan tidur...tengahari kita boleh qailullah gak,power nap...

cuma nak surf internet kenala limit sikit...aktiviti kat luar lagila penting...

sebenarnya memberi tenaga tengah malam.
 

kunang-kunang

Fun Poster
Joined
May 21, 2010
Messages
867
Reaction score
65
Points
20

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,563
Reaction score
147
Points
33
faktor usia kan..elokla warga emas mmg kne tdoq awai hehehe
kalau faktor usia tak juga..

aruah guru aq tak tidur malam sampai akhir hayat..

terima kasih la sebab nasihat kat atok..haha:D
 

kunang-kunang

Fun Poster
Joined
May 21, 2010
Messages
867
Reaction score
65
Points
20
kalau faktor usia tak juga..

aruah guru aq tak tidur malam sampai akhir hayat..

terima kasih la sebab nasihat kat atok..haha:D
maaf tok anak cucu tumpang lalu hahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register