BTC USD 38,254.5 Gold USD 1,798.64
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Berapa Harga Mesin Terapi dari Al-Jabbar?

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,235
Reaction score
837
Points
176
Tok tengok pengurus syarikat selalu keluar maklumat tentang al-Jabbar ni.. ada orang kata mesin ni berharga 24000.. betulke? saper ada tentang semua produk al-jabbar ni bolehlah up up and the way kat cni....
 
Sponsored Post

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
apa kebaikan mesin ni? terapi elektronik.

post sy yg ke 1000......
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,235
Reaction score
837
Points
176
apa kebaikan mesin ni? terapi elektronik.

post sy yg ke 1000......

tahniahlah.. berjayo juak ekau mencapai post ke seribu... monurut kato professor ni .. mesin ni buleh monyumbohkan ponyakit darah tinggi, koncing manis, masam, pahit.... kalau kono migrain pun buleh baik, angin ahmar dan macam2 laiee ... tu yang nak tahu tu...
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
apa kita jdk agen produk al-jabbar (under konsortium).......promotion power gak company ni.
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,235
Reaction score
837
Points
176
apa kita jdk agen produk al-jabbar (under konsortium).......promotion power gak company ni.

tok tengok ada satu syarikat yang bukak kat melaka central (berdekatan dengan mydin lama) punyalah ramai manusia menunggu giliran... tulah.. harganya tak tahu.... mahal sangat ker
 

rafina_80

Active+ Member
Joined
Jan 30, 2008
Messages
4,102
Reaction score
44
Points
30
ermmm..hari tuh tgk ade kuar lam tv sal mesin n produk aljabbar ni..

lupa lak canel maner...manyak sgt cenel..hehe..

tapi memang bagus la mesin ni...
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,235
Reaction score
837
Points
176
ermmm..hari tuh tgk ade kuar lam tv sal mesin n produk aljabbar ni..

lupa lak canel maner...manyak sgt cenel..hehe..

tapi memang bagus la mesin ni...

tula... tapi setahu tok bukan guna sekali dua dah baik... ada yang makan setahun proses dia ni....
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Tok tengok pengurus syarikat selalu keluar maklumat tentang al-Jabbar ni.. ada orang kata mesin ni berharga 24000.. betulke? saper ada tentang semua produk al-jabbar ni bolehlah up up and the way kat cni....

baru 2 malam lepas pekena satay depan HQ dia di Kajang

:-?:-?:-?
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
tula... tapi setahu tok bukan guna sekali dua dah baik... ada yang makan setahun proses dia ni....

kalau macam tu baik bekam lintah saja...

sorry tuan tanah terpromote lak

:)paid:)paid:)paid
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,235
Reaction score
837
Points
176
kalau macam tu baik bekam lintah saja...

sorry tuan tanah terpromote lak

:)paid:)paid:)paid

ok aje... nampaknya memang takde info tentang benda ni....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register