berapa caj faks sehelai dikawasan anda?

CG Sponsors




berapa caj faks bagi sehelai kertas di tempat anda?


  • Total voters
    0

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
wak nk buat kajian sket tentang perkhidmatan faks di kawasan anda,harap saper2 yg tau boleh le poll yer,kalau ada yg berbeza boleh le komen serba sedikit.

*yg berniaga faks tu boleh la kongsi2 margin serta kos anda ye:p
 
Last edited:
Sponsored Post

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
ntah la TT...aku faks pun pakai opis jer..hehehe..maap tak dpt membantu
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
aku tak pastilah...sbb aku faks surat ayah aku send pejabat felda...

tak silap aku RM 5 kot sehelai....
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
154,287
Reaction score
21,164
Points
1,671
pnh kena rm5 selai
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
kat area umah aku rm2...

knp ek mahal? mmg fax caj lbh mahal ke?
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
67
Points
70
aku tak pastilah...sbb aku faks surat ayah aku send pejabat felda...

tak silap aku RM 5 kot sehelai....
mahal gilos... kos fax sama dgn call je sebenarnya
 

amoya

Fun Poster
Joined
Aug 24, 2008
Messages
549
Reaction score
0
Points
10
kat seksyen 17 shah alam ni..
sehelai rm1 (utk selangor & KL)
rm2 sehelai kalu luar sel & kl.
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
67
Points
70
kat area umah aku rm2...

knp ek mahal? mmg fax caj lbh mahal ke?
sama je caj dgn call
kat report fax tu kan ada tulis brp minit...
katalah guna tepon fix line TM,
local area per minute = RM0.15*
tempoh fax = 3 minute
so caj dia lebih kurang RM0.15 x 3 = RM0.45

*ni contoh je, tak tau brp kos sebenar fix line TM

kalau fax ke luar negara pakai italk murah
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
kat putrajaya aku pernah minta untuk received fax dia caj rm3/helai...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register