• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Berapa Byk Korang Rugi Hingga Kini

Recommended Brokers


Latest Threads

Berapa Banyak Rugi Stakat Ni


  • Total voters
    0

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Verified
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,130
Reaction score
1,031
Points
0
Location
10-30% bulanan tanpa gagal..berminat?
Ramai di sini xlari dari kerugian..samada dlm bidang PELABURAN INTERNET, MLM, FOREX, HYIP, AUTOSURF, SAHAM,PARTNERSHIP, PERNIAGAAN KONVENSIONAL dll...
Kerugian ini sedikit sebnyak mematangkan kita...dan merupakan satu pelaburan untuk mencapai kejayaan..


SO... berapa jumlah kerugian terbanyak TOTAL KERUGIAN yang korang alami sepanjang penglibatan korang dlm semua bentuk urusniaga spt di atas..


p/s....kalau dah cover kerugian tu...vote je total nilai yg penah korang rugi terbanyak dulu...
 
Last edited:
Sponsored Post

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Verified
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,222
Reaction score
767
Points
0
Location
melaka
buat asing2 ler :p
 

cmpoi

Fun Poster
Joined
Jul 27, 2007
Messages
560
Reaction score
32
Points
0
aku dah rugi 30ribu usd ribu dlm forex~X( :(( :(( :((

p/s: nasib baik rugi dlm demo akaun..kekeke
 
Last edited:

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Verified
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,222
Reaction score
767
Points
0
Location
melaka
kalau dah cover, camna ?
 

MoneyGear

Active Member
Joined
Jul 2, 2007
Messages
1,271
Reaction score
5
Points
0
Location
CyberTronik
Saya rugi dalam 10K tapi dah untung dalam 15K em dah still in the proses kaut untung je ni :D
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Verified
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,222
Reaction score
767
Points
0
Location
melaka
aku kena 16k, kasi kat orang yg ngaku pandai.. kedekut lak tu, takmo ajo. hangus.. sebulan je :mad:
 

lethar

Fun Poster
Joined
Nov 7, 2007
Messages
843
Reaction score
0
Points
0
aku dalam 6k.. buat secara kecil kecilan dari dulu sampai skarang.. MM katakan :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register