Berapa average Harga Data Terkini ( Update Feb 2019) untuk semua TELCO

Recommended Brokers


Jandabaik57

Freshie
Joined
Oct 9, 2019
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
yealaaa.. malam ni cadangnya aku nak pergi tukar ke xpax je senang. malas lagi aku pikir plan mana bagus. aku bukan byk duit nak bayar bil bulanan mau aku makan pasir je nanti hoi
eh mcm sesuwaiiii je plan ultra dgn i yg single ni. online pun jarang kan takde la i bazir quota tiap bulan hehe
 
Sponsored Post

suriababes

Freshie
Joined
Mar 17, 2011
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
saya cadangkan onexox black Rm10/ sebulan

1gb + 20 minit call

semua carry forword sampai 100gb..minit call carry forword unlimited...

cuma SMS aje beli dari seller yang jual season pass...

sebulan keep maintain bayar rm10....

dah pakai 5 bulan....boleh tgk data terkumpul berapa.....

dan minit terkumpul berapa....

keep maintain aje sebulan rm10...
nice juga ni boss. masalah skrg line onexox tak berapa oke pula. saya stay area sg rambai, melaka memang line tak berapa elok bebaru ni. yg ada memang celcom. maxis pun putus2 line dia :(
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,492
Reaction score
2,612
Points
201
nice juga ni boss. masalah skrg line onexox tak berapa oke pula. saya stay area sg rambai, melaka memang line tak berapa elok bebaru ni. yg ada memang celcom. maxis pun putus2 line dia :(
line onexox tu tumpang celcom lah tuan....

di mana ada celcom..di situ ada onexox....

sya cadangkan black sbb carry forword...lepas tu boleh tambah data saja...call atau sms sahaja..bergantung kepada keperluan...
 

luncai_emas

Freshie
Joined
Jan 19, 2019
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
maap ler nak mencelah. Ak skrg guna xpax prepaid ultra hour pass untuk ipad ank. cara ni ak leh ajau limit online kat anak aku. sehari singgit sejam je. ok la tu ak x kejam sgt bg juga dorg bende teknologi ni.
 

kenji28

Freshie
Joined
Jan 1, 2019
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
hurmmm akhirnya aku tukar da guna xpax prepaid. terpengaruh aku dengan org celcom td..jadilah untuk testing dulu.
setakat setengah jam ni oke lagi line tak sangkut2
 

mandyeng

Freshie
Joined
Apr 14, 2019
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
hurmmm akhirnya aku tukar da guna xpax prepaid. terpengaruh aku dengan org celcom td..jadilah untuk testing dulu.
setakat setengah jam ni oke lagi line tak sangkut2
Selepas u guna, plan tu, ada masalah ke tak?? Sbb mereka beritahu Celcom mudah putus line kan, lagi main game juga mudah rosak tau
 

kenji28

Freshie
Joined
Jan 1, 2019
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Selepas u guna, plan tu, ada masalah ke tak?? Sbb mereka beritahu Celcom mudah putus line kan, lagi main game juga mudah rosak tau
maksud rosak? oke je aku guna. sbb kaw rumah aku mmg sedia ada line celcom ni kuat & laju. mcm aku ckp dulu guna unifi ad prob teknikal lain kan. Td aku lenjan 2 jam unlimited quota main pubg puas hati bhaiii
 
Sponsored Post
Top
Log in Register