• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Berapa average Harga Data Terkini ( Update Feb 2019) untuk semua TELCO

Recommended Brokers


Latest Threads

pcbase

Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
1,894
Reaction score
26
Points
0
Location
mars
untuk penguna Yoodo by Celcom
tips nak dapat 150gb + 2gb + 2000minit talktime + 50sms dgn harga jimat rm10 dan dpt 50gb free..

bila renew plan amil la dulu yg 2gb = rm8 + (2000minit talk rm12 + 50sms rm3) ...pastu baru beli booster 150gb rm78 ...

kalo beli terus masa renew plan 100gb rm98 .. rugi ..yg nih overall rm113 dpt 100gb + 2000minit + 50sms..

so kalu guna cara beli booster..
anda jimat rm10 dan dapat extra 52gb data .
kena beli pelan data paling murah RM12=2GB baru bole beli booster 150gb
tak perlu minit talk + sms sebab apa guna ada phone dual sim
nak lagi jimat pakai yes konfem 4G LTE hanya RM30/30 hari saja
 
Sponsored Post

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,382
Reaction score
92
Points
0
tunggu unifi air.. pilihan baru utk portable unlimited tenet
 

oilfilter99

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2006
Messages
3,875
Reaction score
2
Points
43
Location
FB/1kedai Dot Com--018 2929160
aku guna Yoodoo by celcom
RM114 100GB 2000minit 50sms
kat rumah buat hotspot kat pc

dan guna Okyoo by maxis
RM40 8gb + unlimited call/sms /whatsapp/ insta/ youtube / joox

Aku utama kan data yg banyak xde capping dan unlimited call

mcm mana nak langgan plan okyoo ni??
x pnh nmpk plak..

dan guna Okyoo by maxis
RM40 8gb + unlimited call/sms /whatsapp/ insta/ youtube / joox
 

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,382
Reaction score
92
Points
0
kurang tepat.
unifi air ditawarkan untuk pengguna stremix terpilih sahaja.
aduhh hr tu staff tm cakap open semua, cuma belum open lg buat masa skrg
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
7,889
Reaction score
278
Points
88
mcm mana nak langgan plan okyoo ni??
x pnh nmpk plak..

dan guna Okyoo by maxis
RM40 8gb + unlimited call/sms /whatsapp/ insta/ youtube / joox
yoodo dh tukar add on data..
dulu ada 150gb @ rm78
skang 62gb @ rm38
hampehhhh...

yoodoo daftar online ..
donlod app kat phone..
reg. pastu dlm 2 hari dpt sim kat..

memula amik basic call 2000 minit @ rm12 atau 50 minit @
rm5

dlm ok ..baru add on data

so 62gb + 2000minit = rm50
 
Sponsored Post
Top
Log in Register