berakhirnya legasi moyes...(giggs penyandang sementara)

Recommended Brokers


-RIZUAN-

CG Top Poster Club
Joined
Mar 5, 2008
Messages
20,961
Reaction score
639
Points
161
betoi dah pengulas espn.....moyes belum bersedia nak lead team elit....sikap semasa dia di evertong x dia buangkan masa dia lead MU....minda dia x berubah mana utk sesuaikan dengan team elit...

ingat MU ni team cikai ke nak main ubah style ke team 2nd class seperti evertong?

patut dia follow je taktikal mcm pak alex....ambik mood 1 musim....lepas tu 2nd musim baru modify sikit...

ini habis dirombak termasuk cubaan masukkan elemen evertong ke mu...

senang cite....moyes ditendang dengan penuh kehinaan....

so, jangan memain dengan MU....hehe
ni la yg terperap di sanubari aku slama moyes ada ni..
tk semua padang sesuai dgn cara jurulatih
 
Sponsored Post

joee

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 1, 2010
Messages
40,611
Reaction score
907
Points
161

amayzz

Active+ Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
3,120
Reaction score
25
Points
30
alex kata moyes pengganti dia plg sesuai, nmpknya alex x pndai pilih manager tp pndai pilih pemain ajer
 
Sponsored Post
Top
Log in Register