BTC USD 35,722.1 Gold USD 1,834.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell benih ikan ketutu liar

matbob

Freshie
Messages
45
Joined
Dec 25, 2008
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
Kepada yang berminat mencari benih ketutu liar area selangor & KL boleh email kan saya [email protected].

Sedia menerima tempahan dalam bentuk banyak dan sedikit.

Phone number 019-6230426 (matbob).

Harga boleh dirunding.
Edit/Delete Message
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Kepada yang berminat mencari benih ketutu liar area selangor & KL boleh email kan saya [email protected].

Sedia menerima tempahan dalam bentuk banyak dan sedikit.

Phone number 019-6230426 (matbob).

Harga boleh dirunding.
Edit/Delete Message

Kalau liar macam mana tangkap...:-?
 

shauki2u

Fun Poster
Messages
543
Joined
Apr 24, 2008
Messages
543
Reaction score
0
Points
10
ikan ketutu liar ni nk buat apa?
mcm x pernah dgr jek >.<""
 

GT

CG Top Poster Club
gem
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
ikan ketutu liar ni nk buat apa?
mcm x pernah dgr jek >.<""

Soalan yang sama... nak buat makan ker, hiasan ker, apa ker....
Ceritalah sikit TT.... Come on...U're my friend....
 

janggut_X

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
57,870
Paid Membership
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
eden pun lom ponah dongar namo ikan ni.camno ruponyo.nak nengok gamba..
 

wantrader82

Active+ Member
Messages
3,945
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,945
Reaction score
130
Points
33
harga berapa?kira kilo ke ekor?boleh workout quotation...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register