To Sell benih ikan ketutu liar

CG Sponsors




matbob

Freshie
Joined
Dec 25, 2008
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
Kepada yang berminat mencari benih ketutu liar area selangor & KL boleh email kan saya [email protected].

Sedia menerima tempahan dalam bentuk banyak dan sedikit.

Phone number 019-6230426 (matbob).

Harga boleh dirunding.
Edit/Delete Message
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Kepada yang berminat mencari benih ketutu liar area selangor & KL boleh email kan saya [email protected].

Sedia menerima tempahan dalam bentuk banyak dan sedikit.

Phone number 019-6230426 (matbob).

Harga boleh dirunding.
Edit/Delete Message
Kalau liar macam mana tangkap...:-?
 

shauki2u

Fun Poster
Joined
Apr 24, 2008
Messages
543
Reaction score
0
Points
10
ikan ketutu liar ni nk buat apa?
mcm x pernah dgr jek >.<""
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
ikan ketutu liar ni nk buat apa?
mcm x pernah dgr jek >.<""
Soalan yang sama... nak buat makan ker, hiasan ker, apa ker....
Ceritalah sikit TT.... Come on...U're my friend....
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
eden pun lom ponah dongar namo ikan ni.camno ruponyo.nak nengok gamba..
 

wantrader82

Active+ Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,942
Reaction score
129
Points
33
harga berapa?kira kilo ke ekor?boleh workout quotation...
 

sis_zety

Active+ Member
Joined
May 10, 2008
Messages
3,830
Reaction score
10
Points
40
ikan ni cina yg suke makan kan...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register