BTC USD 44,623.9 Gold USD 1,739.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Bengangg - Internet Explorer cannot display the webpage

ladyhera

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
Most likely causes:
You are not connected to the Internet.
The website is encountering problems.
There might be a typing error in the address.

---------------------------------------------------------------

pernah x korang punye pc jadi mcm ni ? aku x paham ar... asal mcm ni pc ni. geram btulllll......!!! ape aku nak wat ek mcm ni? nak bukak yahoo mail, ym, msn semua nya x leh... :((

sakit jiwa btul........... !! ~X(


p/s : geget bibir !
 
Sponsored Post

anipo

Active+ Member
Joined
May 15, 2008
Messages
4,887
Reaction score
126
Points
33
kalo pakai browser lain pon sama gak ke..??
 

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,627
Reaction score
265
Points
131
cuba pakai firefox jer
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
line problem kot...:-? yang program lain2 leh masuk ke?
 

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
IS suctk

try guna browser yg lain spt FF atau Opera..mesti oK
 

ladyhera

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
masalah nya aku kat opis do. aku x tahu nape 2-3 hari ni slow. pas tu yahoo mail x leh masuk. x leh nak download firefox pon... menyampahhhhh...
 

wiferanggi

Fun Poster
Joined
May 16, 2008
Messages
510
Reaction score
2
Points
15
kene trojan banyak kot...mesti selalu pegi masuk web yang bukan2 ni
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
cuba clear semua cache, wat full clearance, close IE lepas tu restart IE semula.
 

ladyhera

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2008
Messages
221
Reaction score
0
Points
10
kene trojan banyak kot...mesti selalu pegi masuk web yang bukan2 ni

errk... ape kes nak bukak web bukan2 do...
aku x minat web bukan2...

sob sob sob...

kat opis aku tu x btolll....
:((
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register