Benelli Keeway RKV 200G

CG Sponsors




jutaonemini

Super Active Member
Joined
May 13, 2008
Messages
9,138
Reaction score
10
Points
65
SALAM SEMUA!!!

Tak tau la dah ada belum thread pasal motor ni..dah search tak jumpa..pagi tadi anta motor den g servis..tanye la pasal FZ kt cina kedai tu..bajet nk angkat FZ pastu nak tukar tayar terus..paham2 la kan tayar FZ KEraNDA mmg bahaya..sekali die tunjuk motor ni dan yg best harganye lebih murah dari FZ!!cina tu bagitau 7600 tapi tgk kt internet 7299 harga..mmg terpikat terus!nah kasi cakap banyak tak guna..tgk gambar..kasi bakar sikit..:D:D









tayar pirelli depan belakang, disc brake depan belakang, dan macam2 lg specs and features yg menarik xsepadan dg harga..klu keadaan mengizinkan bln dpn angkat laa..:D:D

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INI LINK FACEBOOK GROUP RKV 200G -> KLIK
 
Last edited:
Sponsored Post

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Boleh tahan jugak ek.tu hrga otr ke
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,610
Reaction score
21,073
Points
1,671
bunyi camne? kepeh kepeh ke

tggu review dulu
 

mr_x6006

Legendary Member
Joined
Sep 26, 2009
Messages
14,719
Reaction score
282
Points
131
Pndpt aku design dia x cun sgt..
 

jutaonemini

Super Active Member
Joined
May 13, 2008
Messages
9,138
Reaction score
10
Points
65
Boleh tahan jugak ek.tu hrga otr ke
lupa nk tanye lak bro..hehe..klu angkat pn amek loan kedai..
DP 3K bulan2 RM280(24 mth)
DP 4K bulan2 RM230(24 mth)
 

ahmad boestaman

Fun Poster
Joined
Jan 4, 2013
Messages
702
Reaction score
0
Points
10
aku baca blog motor,diaorg riview motor ni terbaik drpd FZ dari segi harga,kemasan dan lain2...mmg berbaloi2 amik motor ni.brand dari Italy, Benelli ni...mmg disyorkan ambil motor ni...aku pon rasa nk amk motor ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register