Benda pelik korang jumpa dalam Google Street View

CG Sponsors




g_kan

Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
2,279
Reaction score
180
Points
33
aku try google street opis aku......skali ada gambar bos aku tgh bjln nak balik umah ke kereta tp muka dah di blurr kan hahah....
 
Sponsored Post

agen14

Super Active Member
Joined
Nov 21, 2009
Messages
8,819
Reaction score
72
Points
75
Dia cari sudut yang menarik tu..
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,686
Reaction score
359
Points
131
Fuh, rare gambar....
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,616
Reaction score
583
Points
121
satu benda yg aku perhati, basikal adalah pengangkutan utama di Germany. gile byk betul basikal kat sana. jalan pun tak jem mana, kereta macam kurang.
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,598
Reaction score
435
Points
91
sebulan lebih google street view kat kampung aku
 

mr.awie

Fun Poster
Joined
May 5, 2009
Messages
247
Reaction score
6
Points
15
Kat Malaysia pun apa kurangnya, ada jer yg nk pedajal street view. Terjumpa masa tgh survey jalan nak g kenduri kawen aritu..

edGZFd.jpg
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,422
Reaction score
21,052
Points
1,671
dulu penah jgk lambai. tp lupa plak kt jalan mana masa tu klo nk cek balik pun
 
Sponsored Post
Top
Log in Register