Benda pelik korang jumpa dalam Google Street View

CG Sponsors




theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,616
Reaction score
583
Points
121
Salam,

tadi saja nak browsing Burj Khalifa . sekali ternampak lelaki miang duk ambil gambar pompuan dari belakang :eek:

pqYD0MW.png


selama korang guna google street view, ada benda pelik tak korang nampak? share sket :))
 
Sponsored Post

Ran

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2007
Messages
4,978
Reaction score
62
Points
40
Adakh tuan psti dia mmg amik gmbr pompuan tu..mn th kt depn tu ada view menrik..dia cari sudut pling bgus utk snap mn kita th kan..hmmm
 

signin

Fun Poster
Joined
Jun 30, 2012
Messages
209
Reaction score
2
Points
15
Salam,

tadi saja nak browsing Burj Khalifa . sekali ternampak lelaki miang duk ambil gambar pompuan dari belakang :eek:



selama korang guna google street view, ada benda pelik tak korang nampak? share sket :))
Kalau tgk dari posisi badan/ kedudukan mencangkung, mmg menghadap ke pompuan tu.
Tp arah kepala dan tangan yg pegang camera menghala ke sudut lebih ke sebelah kiri..:D
 

jom

Active+ Member
Joined
Jun 18, 2012
Messages
2,604
Reaction score
82
Points
30
nk tgk kt mane street view nie ???????????
 

Hitman™

Legendary Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
12,286
Reaction score
163
Points
128
baru ternampak kat forum sebelah tadi.

0DXU0a2.jpg
 

sexy-angel

Super Active Member
Joined
Feb 4, 2008
Messages
5,429
Reaction score
146
Points
83
aku google rumah aku nampak jiran aku dok mesyuarat tingkap...:)):))
(gambar takleh tunjuk atas faktor keselamatan :p)
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,909
Reaction score
585
Points
161
Bersangka baik... dia ambil gambar bangunan angle baik. Lagipun yang kat depan tu anak2 dia. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register