BTC USD 61,351.8 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

benarkah masjid di Palestine akan dirobohkan??

yan_advert

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2012
Messages
594
Reaction score
27
Points
20
benarkah sumber yang aku dengar ni?? Rejim Israel telah mnjadikan masjid2 di Palestin sebgai kedai2 arak dan dalam proses untuk merobohkn masjid Al-Aqsa menggunakn cecair kimia..Ayuh syabab suma..kita doakn kejatuhan n kehancuran rejim Israel !! Allahuakbar!!
 
Sponsored Post

hj_maikel

CG Top Poster Club
Joined
May 19, 2010
Messages
29,826
Reaction score
2,325
Points
191
salam TT, berik kan semua detail info bersahih supaya tidak akan byk soalan menyusul...
 

yan_advert

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2012
Messages
594
Reaction score
27
Points
20
salam TT, berik kan semua detail info bersahih supaya tidak akan byk soalan menyusul...

Wsalam tuan, saya dapat info dr rakan FB dan katanya berita malam tadi ada siarkan..sbb tu saya nak kepastian dengan bertanya di sini..kalau berita ni tidak benar saya delete post..:)
 

aloy_kl

Fun Poster
Joined
Aug 2, 2012
Messages
101
Reaction score
0
Points
10
kalau btl, pasti Allah akan melindungi RumahNya...kita berdoa semoga semua masjid di dilindungi dan di rahmati....aminnn
 

hj_maikel

CG Top Poster Club
Joined
May 19, 2010
Messages
29,826
Reaction score
2,325
Points
191
Wsalam tuan, saya dapat info dr rakan FB dan katanya berita malam tadi ada siarkan..sbb tu saya nak kepastian dengan bertanya di sini..kalau berita ni tidak benar saya delete post..:)

owh ye ker.. maaflah yer.. saya yg tertinggal rupanya.. (dh cukup jarang tengok tv kat umah aka jin mata satu)
 

yan_advert

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2012
Messages
594
Reaction score
27
Points
20
owh ye ker.. maaflah yer.. saya yg tertinggal rupanya.. (dh cukup jarang tengok tv kat umah aka jin mata satu)

hehehehe..tak apa tuan..saya pon x tgk tv malam tadi sbb tu timbul persoalan dalam kepala.
 

giler_gadget

Super Active Member
Joined
May 21, 2011
Messages
5,843
Reaction score
9
Points
65
pernah terbaca xlama dulu berkenaan Masjid Al-Aqsa, sebenarnya yg skrg kita nmpk berkubah emas berkilat tu sebenarnya bukan Al-Aqsa yg ori.. yg btol2 tulen ada x jauh dari masjid tu..
Google Images ada tunjuk gak dua2 masjid dlm 1 gmbr..
yg tulen dah uzur.. Yahudi sengaja pamer2 kan masjid yg x ori tu kepada dunia supaya semua percaya yg tu adalah yg asal dan x jadi apa2 sampai bila2.. plan diorg nak robohkan yg tulen punya kemudian tidak diketahui semua..

ntah la..
 

qba437

CG Top Poster Club
Joined
Oct 20, 2008
Messages
32,537
Reaction score
92
Points
120
benarkah sumber yang aku dengar ni?? Rejim Israel telah mnjadikan masjid2 di Palestin sebgai kedai2 arak dan dalam proses untuk merobohkn masjid Al-Aqsa menggunakn cecair kimia..Ayuh syabab suma..kita doakn kejatuhan n kehancuran rejim Israel !! Allahuakbar!!

ingatkan UMNO..sebab UMNO ada track record robohkan masjid..di kampung Bujal..
 

yan_advert

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2012
Messages
594
Reaction score
27
Points
20
Cari juga dlm google..nmpk mcm drg dh lama korek bwh tanah masjid aqsa yg tulen tu...mmm,klau benar hilanglah kiblat islam yg asal..siapa patut pertahankan??
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register