Benarkah ada poses tarik rezeki (duit @ emas) dari alam ghaib

CG Sponsors




02047haf

Active+ Member
Joined
May 22, 2015
Messages
2,850
Reaction score
153
Points
48
Dulu aku ada buku yg boleh tarik rezeki...berpuluh2 cara ada. Ada yg kena puasa, ada yg kena zikir, ada yg kena makan nasi putih je tanpa lauk, nt ada khadam dtg bagi duit tgh2 mlm....mcm2. Tp x berani nak buat...
Rasa kalau clearkan balik aku punya store tu msti jumpa...
Ada satu amalan yang gunakan Surah Al Jin
Kena baca tanpa ada silap setiap Subuh dan Maghrib. Ada bilangan bacaan dan berapa hari amalan perlu dibuat. Kalau ada silap, ulang balik dari ayat pertama.
Lepas jazam, tiap2 hari lepas subuh waktu lipat sejadah akan ada duit bawah sejadah. Akan dapat cukup2 untuk belanja haritu. Jadi kena pastikan belanja habis setiap hari.
Kalau tak habis, esoknya tak ada bawah sejadah. :)



Ada satu lagi yang saya pernah dengar dari cerita orang lama. Cara amalan dia saya tak tahu.
Bila pengamalnya pergi kedai makan, biasanya dia yang akan bayar. Dia akan tanya berapa total semua dan seluk poket kanan.
Duit yang keluar nanti cukup-cukup jumlah yang diminta. Katakan lepas siap bayar tu ada orang datang dan duduk makan dan dia nak bayar sekali.
Sama, dia akan tanya berapa total dan seluk poket kiri. Akan keluar duit cukup-cukup juga. Kemudian dia akan ulang. Poket kanan, poket kiri, poket kanan.......
 
Sponsored Post

pembunuh jin

Freshie
Joined
Feb 27, 2020
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
hati2 yg bermain dg tarik uang gaib apalagi emas dari dunia gaib 99 persen penipuan setauku yg ada cuma uang balik bukan tarik uang gaib atau emas gaib krn blm ada yg berhasil dg hal seperti itu,,simple begini aja kl orang itu bisa manarik dari dunia gaib dia gak akan meminta mahar dll krn akan dia tarik sendiri,,bisnis uang gaib dan emas gaib itu isinya penipuan dan sudah banyak yg hancur baik keluarga maupun ekonominya....nah kl yg sdh pernah ada itu uang balik dan itu berbeda sistemnya
 

Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
287
Reaction score
102
Points
20
Ust Rosdi ade buat demo.. tp dia declare siap2 benda ni salah


jadi yg bomoh2 duk offer tu mungkin buat cara yg sama..

dia tarik dulu sikit, lepas tu tunjuk dkt mangsa.. nak lebih kena bayar

lepas tu bawaklah balik berbuntil-buntil daun pisang, ade pantang dia sblm bukak balik

bila dah tak jadi duit, dia salahnya mangsa ada sifat tamak..

duit pengeras td bomoh mmg takde refund balik lah :p
 

gilagilaremaja

Fun Poster
Joined
Jan 20, 2010
Messages
329
Reaction score
5
Points
25
Dulu ada orang citer yang anak, cucu sampai ke cicit kena tanggung, jin mintak hutang. Tak tau betul ke tak.
 

Emy_Ezra

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2012
Messages
5,429
Reaction score
223
Points
78
Kahkah vangang nye la bidio pun
Kalau tarik duit tu menjadi elok takdenye lagi bomoh tu nak terhegeh2 ambik upah ubatkan orang
 

dungunboy

Fun Poster
Joined
Oct 14, 2013
Messages
710
Reaction score
126
Points
33
Ust Rosdi ade buat demo.. tp dia declare siap2 benda ni salah


jadi yg bomoh2 duk offer tu mungkin buat cara yg sama..

dia tarik dulu sikit, lepas tu tunjuk dkt mangsa.. nak lebih kena bayar

lepas tu bawaklah balik berbuntil-buntil daun pisang, ade pantang dia sblm bukak balik

bila dah tak jadi duit, dia salahnya mangsa ada sifat tamak..

duit pengeras td bomoh mmg takde refund balik lah :p
Haha..
Ni kita panggil ilmu magician..
Guna trik untuk mengaburi mata jer.. ditutupnya dengan kain pelikat kotak tu.. mase tutup tu, mcm² boleh berlaku.. kat lutuk seluar die, boleh jer buat poket rahsia.. keluarkan duit tu dari poket rahsia & susun dalam kotak tu..
Lame tangan die duduk dalam kotak tu mase die tutup dengan kain tu.. x kan nak betulkan daun kut...
 

Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
287
Reaction score
102
Points
20
Haha..
Ni kita panggil ilmu magician..
Guna trik untuk mengaburi mata jer.. ditutupnya dengan kain pelikat kotak tu.. mase tutup tu, mcm² boleh berlaku.. kat lutuk seluar die, boleh jer buat poket rahsia.. keluarkan duit tu dari poket rahsia & susun dalam kotak tu..
Lame tangan die duduk dalam kotak tu mase die tutup dengan kain tu.. x kan nak betulkan daun kut...
dia mmg ckp benda tu boleh buat tp cara "magic trick" mcm ni

tp mana dia dapat duit cash byk mcm tu? duit baru mcm keluar dari bank

yg dlm poket cameraman tu mcm mana?

tu pendapat masing2 lah bro.. aku sharing je, xde hal ;)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register