Benarkah ada poses tarik rezeki (duit @ emas) dari alam ghaib

CG Sponsors




Sponsored Post

AzahirZolkepli

Fun Poster
Joined
Apr 6, 2014
Messages
127
Reaction score
29
Points
20
Ada jumpa amalan dalam buku lama.. Cara nak tarik duit ni.. kena buat amalan dalam beberapa hari.. zikir doa dsb.. boleh tahan susah jugak.. beribu-ribu jumlah zikir tu.. nanti akan kuar [email protected] yg akan bg duit kat kita..

Allahua'lam.. Aku x berani nak try.. Ada yg berani ker nak try?
 

siamanggagapp

Active+ Member
Joined
Jul 20, 2013
Messages
3,350
Reaction score
161
Points
33
Mesti kaya raya dh naa depa yg terer tarik duit tu. Msti kete besar rmh besar, brjuta2 lemon dlm bank. Dressing pn msti brjenama smart smua.
 

myzaem

Fun Poster
Joined
Jun 4, 2010
Messages
815
Reaction score
4
Points
15
Aku ada kisah pasal ni.. Kawan join group tarik duit, bukan aku lah.. Diaorang kena pi bertapa di tempat2 strategik, dan alami macam-macam benda yang tak boleh diterima akal. Antara port, gunung jerai, gunung ledang dan lain2. Makan masa berbulan-bulan. Di penghujung nak dapat hasil. Last bertapa, dapat satu uncang kain kuning besar pemeluk datang berguling. Tapi tak boleh dibuka sampai satu tempoh. Dalam tempoh tu, tidak boleh ada was-was. Nak dijadikan cerita, sebelum habis tempoh, kawan aku yang ada perasaan was-was. Dia tanya ustaz pasal kalau dapat duit macam tu, gena nak uruskan bagi cuci. Group diorang 3 orang saja. Then, lepas habis tempoh, tiba la masa membuka kain karung tu. Bila dibuka, dalam tu hanya ada kertas putih saja.. Last sekali, semua gaduh besar sebab kawan aku yang buat slack. Pastu group pun pecah.. bawa haluan masing-masing.
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
16,878
Reaction score
1,199
Points
206
lupokan tarik duit, dgn modal RM39.00 shj anda boleh dapat duit berkeping2 bernilai berpuluh2 ribu sehari

ini betul tak tipu, ini serius, tak caya klik sini ekeekekeeee


 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,216
Reaction score
1,461
Points
201
Aku ada kisah pasal ni.. Kawan join group tarik duit, bukan aku lah.. Diaorang kena pi bertapa di tempat2 strategik, dan alami macam-macam benda yang tak boleh diterima akal. Antara port, gunung jerai, gunung ledang dan lain2. Makan masa berbulan-bulan. Di penghujung nak dapat hasil. Last bertapa, dapat satu uncang kain kuning besar pemeluk datang berguling. Tapi tak boleh dibuka sampai satu tempoh. Dalam tempoh tu, tidak boleh ada was-was. Nak dijadikan cerita, sebelum habis tempoh, kawan aku yang ada perasaan was-was. Dia tanya ustaz pasal kalau dapat duit macam tu, gena nak uruskan bagi cuci. Group diorang 3 orang saja. Then, lepas habis tempoh, tiba la masa membuka kain karung tu. Bila dibuka, dalam tu hanya ada kertas putih saja.. Last sekali, semua gaduh besar sebab kawan aku yang buat slack. Pastu group pun pecah.. bawa haluan masing-masing.
standard cite mcm ni..kawan tak jujur...buat spoil...yg pelik kenapa bomoh yg tarik duit tak kaya?
 

the.one

Fun Poster
Joined
Jul 20, 2011
Messages
110
Reaction score
8
Points
15
Dulu aku ada buku yg boleh tarik rezeki...berpuluh2 cara ada. Ada yg kena puasa, ada yg kena zikir, ada yg kena makan nasi putih je tanpa lauk, nt ada khadam dtg bagi duit tgh2 mlm....mcm2. Tp x berani nak buat...
Rasa kalau clearkan balik aku punya store tu msti jumpa...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register