BTC USD 62,938.2 Gold USD 1,803.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Beli rumah mak

kurtkantoi

Junior Member
Joined
Apr 28, 2009
Messages
76
Reaction score
3
Points
11
Aku ada sedikit kekeliruan. Harap CGian semua boleh bantu. Macam ni, mak aku ada rumah (dah complete bayar) & dia plan nak finance rumah tu semula. Tapi dengan keadaan dia tanpa sumber pendapatan maka dia tak boleh untuk financing rumah tu. Aku bercadang nak apply loan guna nama aku means aku jadi pembeli rumah tu. So nanti loan nama aku sorang tapi nama pemilik adalah mak aku. Possible ke macam tu?
 
Sponsored Post

havrilsz

Active Member
Joined
Mar 27, 2010
Messages
1,103
Reaction score
2
Points
30
macam pelik jer bro...
1. refinance jer atas nama bersama...so mak dapat duit...bro dpt letak nama atas rumah tu :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register