Beli minyak perodua kt lazada

CG Sponsors




Snakehead hunter

Fun Poster
Joined
Jun 12, 2013
Messages
263
Reaction score
5
Points
15
ada ke sahabat dlam ni penah beli myak perodua kt lazda, aku ada jgk 2-3 kali beli dan pakai seal dia mcm betul2 ori, blh bagi pendapat kot ada yg pakar dalam ni..
 
Sponsored Post

opin

Active+ Member
Joined
Apr 4, 2012
Messages
2,656
Reaction score
77
Points
30
bgs subjek ni, aku pun nak beralih beli on line, murah byk dari beli di sparepart.
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
32,225
Reaction score
1,385
Points
206
Lazada pun tak silap ada official shop shell. Harga sama je tengok macam kat kedai.
 

AIR SIRAP

Active Member
Joined
Mar 22, 2010
Messages
1,664
Reaction score
17
Points
35
Nak selamat beli kat sc je. Beza berapa rm je. Tak payah pening kepala mmg ori
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
20,401
Reaction score
1,657
Points
201
beli brand rektol tuan. lagi murah dari perodua punya plus Made in Germany lagi.

mula2 den tak pernah brand rektol ni tapi bila tengok website dorang baru ada keyakinan nak guna. sekarang ni dah masuk 2 kereta guna minyak engine rektol.

kalau perodua ambil gred 5W-30 fully synthetic baru RM70.

 

Snakehead hunter

Fun Poster
Joined
Jun 12, 2013
Messages
263
Reaction score
5
Points
15
beli brand rektol tuan. lagi murah dari perodua punya plus Made in Germany lagi.

mula2 den tak pernah brand rektol ni tapi bila tengok website dorang baru ada keyakinan nak guna. sekarang ni dah masuk 2 kereta guna minyak engine rektol.

kalau perodua ambil gred 5W-30 fully synthetic baru RM70.

mna nk beli ni tuan. kn bkn ori plk
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
20,401
Reaction score
1,657
Points
201
mna nk beli ni tuan. kn bkn ori plk
kat lazada dengan shopee ada jual. setakat ni den pakai ok lagi. masa tuang minyak ni dalam engine jernih minyaknya takda bau hangit langsung.


 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,553
Reaction score
112
Points
73
Hati2 minyak tiruan..jgn sebab nak murah, lain jadi nye
 
Sponsored Post
Top
Log in Register