Beli kereta dapat komisen

CG Sponsors




mozan

Super Active Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
6,553
Reaction score
14
Points
65
Ni Promotion aku utk warga CG:

beli Perodua Viva/Myvi Baru (Auto) std, aku bg komisen RM 800 sebiji, terhad register untuk bulan ni jer, register bulan depan, lain kira..:D

nak promote utk kawan2 pun, takde hal, aku bg banyak tu jg, k

Plus utk viva ada special diskaun, nak tau call/SMS atau email aku: [email protected]

ofis aku kat Wangsa Maju...

kalau dah ada LOU lg cantik, tukar dealer jer, dapat komisen plak tu...:D

lain2 model, blh dirunding, k

ni H/P aku: 016 -223 8934
 
Sponsored Post

mozan

Super Active Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
6,553
Reaction score
14
Points
65
Tambahan Promosi hari ni:

Myvi 1.3(A) Std - 1 year free services
Lain-lain model Myvi - RM300 Service Voucher

Utk Viva 850(M) dan Viva 1.0(A) Std - Tambahan Rebate RM200 - Total rebate - up to RM 2800 (call for detail)


rarely online- just call/SMS me for detail
 

capt1986

Fun Poster
Joined
Nov 10, 2008
Messages
350
Reaction score
9
Points
15
askum bro

bleh bg detail skit ttg dwnpyment,mnthly,interest dsb??
bleh la nk sebarkn kt member2 yg bminat..
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,179
Reaction score
1,041
Points
1,101
uih..jimat 800..................tp pulus plak tarak
 

mozan

Super Active Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
6,553
Reaction score
14
Points
65
nk beli tp x cukup duit ag la

:(:)((
takpe bro, cari member2x yg berminat nak beli kereta, promote kat saya, nanti saya bg komisen, komisen tu boleh buat downpayment..:D
 

mozan

Super Active Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
6,553
Reaction score
14
Points
65
uih..jimat 800..................tp pulus plak tarak
nemo,

tu cek bulanan RM500 tanpa keluar rumah tu dah cukup dah bayar bulanan viva, zero downpayment je..:)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register