beli kereta (baru atau lama) blacklist atau xde payslip

CG Sponsors




mukhsin

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
BERITA BAIK UTK ANDA SEMUA…sila baca betul-betul..

Takda payslip, masalah blacklist, payslip tak cantik tp nak kete besor2…jgn khuatir..kami sedia membantu anda…

utk pengetahuan semua...

KAMI SEKARANG TIDAK MENGENAKAN SEBARANG UPFRONT ...PROCESSING FEES ADALAH SEBANYAK RM800 (utk penyediaan document2 sokongan) HANYA AKAN DIKENAKAN SETELAH PRE-LOAN (confirm lulus dr officer bank dah tuu) ANDA DILULUSKAN..DAN SEBELUM SUBMIT UTK BUAT LOAN SEBENAR..

syarat2 nya..

TIDAK BLACKLIST - bis sendrik MLM ker niaga ker, doc tak cukup (xde payslip ke), doc tak strong (gaji kecik ker), study lagi….

jika anda dlm kategori ini..anda layak memiliki kereta yg baru keluar kedai..wowwww... juga bisa menikmati loan yg maksimum..maybe boleh ker 100% loan…kete baru ataupun 2nd hand..

DOCUMENT ...
1. IC
2. LESEN
3. PAYSLIP (jika ada) - 3 bln terkini
4. BANK STATEMENT (jika ada)- mana income anda masyukkk...kalau xde chances kurang nak dpt full loan
5. EPF STATEMENT (jika ada)

BLACKLIST - cc, rumah, personal loan (kete sorry tak leh), doc tak strong / tak ada..study lagi..

**sila beri maklumat blacklist anda sejujur-jujurnya..ini amat penting utk kiter semak dan buat pre application loan anda**

jika anda dlm kategori ini...hanya boleh membuat pinjaman kereta 2nd hand..dan permohonan biasanya adalah bersyarat..penyediaan downpayment mungkin akan dikenakan..dan jumlah loan yg lulus normally dlm 80%-90% shj..bergantung pd kes blacklist...

DOCUMENT ...
1. IC
2. LESEN
3. PAYSLIP (jika ada)- 3 bln terkini
4. BANK STATEMENT
5. EPF STATEMENT


sila sediakan doc seperti berikut scan dan emailkan kepada

[email protected]

segala pertanyaan boleh hubungi 0192822892...shah ..

proses akan mengambil masa dlm tempoh 2 - 4 minggu...jadi sediakan doc secukupnya (kalau tak cukup kami akan bagi tahu kelak)..utk perkhidmatan yg lebih lancar...kalau doc complete 1 minggu dah tau result..

cepat sebelum terlambat... tp ingat pembelian kenderaan hanya melalui kedai kami shj…


CGian yg dah lepas dan dpt kete..
1. se-erkop - kete baru...
tahniah
 
Last edited:
Sponsored Post

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
Ello...

berita baik utk semua :D...anda inginkan kereta baru..atau mencari kereta 2nd hand...tapi anda masih belajar, xde payslip..atau anda blacklist (janji xde blacklist kerete)..:eek:

syarat nyer mudah...anda mampu bayar..anda pasti mampu miliki..

kami sedia membantu anda untuk mendapatkan kereta idaman anda...dgn salinan IC anda...kami akan cuba bantu anda untuk kelulusan pinjaman kenderaan anda..:))

jgn kuatir..ini dalah pinjaman telus dr institusi perbankan di Malaysia..komisen akan dikenakan bergantung pada kes dan jumlah pinjaman (hanya dibayar selepas loan anda LULUS )

hubungi kami atau PM untuk segala maklumat lanjut..insyaalah masalah ~X( anda selesai..


0192822892 shah...
semua kereta ker:-?
 

orange76

Super Active Member
Joined
Aug 12, 2008
Messages
6,658
Reaction score
5
Points
65
wah...bagus ni! range harge camna?
 

mukhsin

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
semua kereta ker:-?
insyaallah semua..so far proton n perodua mmg xde masalah..n baru2 ni jazz n vios on jerk...

apa2 boleh pm segala detail anda dan kereta apa yg anda mau...2nd pun bleh...janji x blacklist kete (bg yg masalah b/list ni)
 

mukhsin

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
wah...bagus ni! range harge camna?
mengikut kemampuan anda...anda yg tentukan nak kereta ap..insyaalah..officer bank tu leh tolong adjust kan...

ingat komisen adalah tertakluk pada jumlah loan...
 

ayang

Fun Poster
Joined
Aug 22, 2008
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
mengikut kemampuan anda...anda yg tentukan nak kereta ap..insyaalah..officer bank tu leh tolong adjust kan...

ingat komisen adalah tertakluk pada jumlah loan...
org yg beli kereta tu kena bayar komisyen 'runner' atau runner akan dapat komisyen dari kereta yg terjual??
 

mukhsin

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
org yg beli kereta tu kena bayar komisyen 'runner' atau runner akan dapat komisyen dari kereta yg terjual??
bergantung...komisen paling tinggi pun dlm 5 6 ratus jerk...:-?
 

chowder

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2007
Messages
272
Reaction score
0
Points
10
kereta cari sendiri or beli ngn tuan tanah?....tuan tanah jual keta siap dgn loan??..
 

mukhsin

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
kereta cari sendiri or beli ngn tuan tanah?....tuan tanah jual keta siap dgn loan??..
tak kisah..sendrik bleh...dgn sy pun bleh...kalau sy more to proton n perodua...lain2 pun bleh cuba...insyaallah
 
Sponsored Post
Top
Log in Register