BTC USD 51,006.2 Gold USD 1,782.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Beli halfcut atau autopart terus dari jepun..

japan.autopart

Junior Member
Messages
59
Joined
Oct 29, 2008
Messages
59
Reaction score
0
Points
6
Salam kepada warga CG

UPDATE 2.12.2008

Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf kepada warga CG, kerana tidak dapat melayan banyak soalan2, PM serta email yang di hantar...kepada saya. Di atas beberapa sebab yang membuatkan saya terpaksa hold dulu urusniaga ini..dan sekarang kembali untuk di kemaskini.

Ok kepada semua warga CG yang berminat dengan urusniaga ini bolehlah melayari laman web sementara kami di www.adautogarage.com/malayversion.htm ...
sila baca dan fahamkan langkah - langkah yang perlu di ikut untuk membuat urusan.Sebarang masalah boleh hubungi saya.

terima kasih.
 
Last edited:
Sponsored Post

ameant

Super Active Member
Messages
6,332
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
menarik ni.... tapi bab yg menggunakan duit..just kene hati2 skit :D
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Messages
11,718
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
perg bagus nih...cara baik ker nihh..
 

ezis2u

Super Active Member
Messages
9,747
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
bagi je lar website nyer naper nak kena pm lak...
 

japan.autopart

Junior Member
Messages
59
Joined
Oct 29, 2008
Messages
59
Reaction score
0
Points
6
bagi je lar website nyer naper nak kena pm lak...

- ok just nak bg penerangan sikit takut nnt org kata saya nak tipu pulak..bussines nie saya direct deal dgn supplier di jepun..web site saya masih dalam pembangunan ..kalau dah ready ..sya akan maklumkan..saya br jer buat tp dah turun satu kontena 2 bulan lps..so far perjalanan nyer ok br saya brani promote...dkt kawan kawan..ID nie share so saya kena terangkan mcm mana nak guna..coz tak nak ada yang org salah guna..just PM k.masih awal dan perlu berhati hati utk tidak ada masalah. tq
 

ibuduit

Active+ Member
Messages
3,484
Joined
Feb 14, 2008
Messages
3,484
Reaction score
7
Points
25
- ok just nak bg penerangan sikit takut nnt org kata saya nak tipu pulak..bussines nie saya direct deal dgn supplier di jepun..web site saya masih dalam pembangunan ..kalau dah ready ..sya akan maklumkan..saya br jer buat tp dah turun satu kontena 2 bulan lps..so far perjalanan nyer ok br saya brani promote...dkt kawan kawan..ID nie share so saya kena terangkan mcm mana nak guna..coz tak nak ada yang org salah guna..just PM k.masih awal dan perlu berhati hati utk tidak ada masalah. tq

Nanti PM laa website tu k.. Thanks :)cgrock
 

z3t_ex

Active+ Member
Messages
3,601
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
ape kata tuan tanah upload brg² yg tuan tanah dh beli n bawa ke m'sia nie..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register