Beli Bangunan Lama Yg Murah, Jadikan Riad (Beli Murah, Jadikan Hotel Mahal)

CG Sponsors




TrafficRobbers

Active Member
Joined
Dec 19, 2008
Messages
1,668
Reaction score
55
Points
30
salam semua :)

saya tengah explore beli bangunan lama di Morocco yg murah, kemudian jadikan Riad (di bawah anak saya sedang lepak kat rooftop bumbung terbuka sambil menikmati cuaca nyaman)



video yotube: http://www.youtube.com/watch?v=Z9MwAe8D6Lg&feature=related

riad kirakan macam istana kecil zaman dulu di morocco (ada bnyak bilik) yg skrg bnyak dijadikan hotel

ada yg beli dgn rm 50 ribu kemudian selepas hias dgn modal rm 10 ribu, dah bole jadikan riad yg mana satu bilik boleh dijual rm 200 ke rm 1500 satu malam

bilik yg simple, tapi boleh jual mahal

jom discuss




 
Last edited:
Sponsored Post

Astarguy

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2009
Messages
598
Reaction score
9
Points
15
Cam bagus je bisnes cam ni. Memang sewa semalam mahal camtu ke kat sana? Murahnye rm50k je?
Siapa yg sewa pelancong ker. So TT skrg tgh survey kat sane ye. Dah ade partner ke utk projek ni :D
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,192
Reaction score
823
Points
176
TT dah geng kat sana kira oklah... ;)
 

abei

Active Member
Joined
May 6, 2008
Messages
1,196
Reaction score
0
Points
20
banyak kos modal ni..ada buat pinjaman bank ke tt?
 

hafizuka

Super Active Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
6,956
Reaction score
261
Points
81
aik property murah ke kat morocco tu?
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Patut ler...
Wife TT org sana..
 

thedoctor

Active Member
Joined
Sep 1, 2006
Messages
1,223
Reaction score
4
Points
35
wah..menarik ni...tt skg dok n keje kat sane la ek??kalau kami minat kene beli cash la yer..
 

erDrAg00n

Moderator
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
wah!!
macam menarik...
tapi harta kita kat moroccola nnt??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register