Belajar Melabur Saham di Bursa Malaysia

CG Sponsors




wan10

Fun Poster
Joined
Sep 23, 2014
Messages
338
Reaction score
6
Points
25
apa kes ni...? saya tak faham...

Isu FCPO... Dr zaharuddin berbeza pandangan dalam isu syariah FCPO. mungkin akan direvise balik status syariah fcpo ni

ada golongan lain pula ambil pandangan ulamak kata harus

walau apaepon panel sc dah statekan fcpo ni syariah compliance.


nak detail tengok video tu sampai habis
 
Sponsored Post

otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,565
Reaction score
74
Points
120
Isu FCPO... Dr zaharuddin berbeza pandangan dalam isu syariah FCPO. mungkin akan direvise balik status syariah fcpo ni

ada golongan lain pula ambil pandangan ulamak kata harus

walau apaepon panel sc dah statekan fcpo ni syariah compliance.


nak detail tengok video tu sampai habis
berbeza pendapat itu normal. pilih la yang mana anda suka...
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,845
Reaction score
589
Points
121
berbeza pendapat itu normal. pilih la yang mana anda suka...
Betul dah tu. Mau dok berdebat macam kat thread forex tu sampai sekarang tak abis.
Yang kata haram ada hujah dia, yang kata halal pun ada hujah dia jugak.
Kalau ikut pendapat sesetengah orang kampung, saham tu pun dah jatuh haram.
 

cotek21

Junior Member
Joined
Dec 28, 2020
Messages
84
Reaction score
29
Points
16
Nk duit boleh beli
velesto-wa
Harga 7.5-8sen.
Boleh peram hingga 16sen
 

wan10

Fun Poster
Joined
Sep 23, 2014
Messages
338
Reaction score
6
Points
25
ak hold picorp 0.105 dan dolphin 0.120

dolphin sangkut kat puncak kasih akibat FOMO taun lepas lagi.. harap2 ada sinar taun ni
 

i4u

Legendary Member
Joined
Sep 13, 2010
Messages
17,360
Reaction score
59
Points
130
ade sape2 men mobilia ke?
 

zackpenang

Fun Poster
Joined
Jan 9, 2010
Messages
313
Reaction score
145
Points
23
guane berpendukan sentimen tu? trade monitor ka?
Tengok counter saham paling aktif dan volume yang membeli banyak sehari sebelum tu & juga hijau bukan merah, saya masuk tak hold lama2 selalunya, terus jual hari tu juga.. Sebab selalu dia naik tak lama, lepas tu jatuh..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register