Belajar Melabur Saham di Bursa Malaysia

CG Sponsors




Sponsored Post

abah5851

Active Member
Joined
Dec 5, 2014
Messages
2,470
Reaction score
134
Points
43
Time untung memang lah post sana sini... time rugi diam je... mcm lah main saham ni takde rugi... carilah sifu yang jujur... itu nasihat saya.. sekian terima kasih.
 

yongyap

Active+ Member
Joined
Nov 4, 2009
Messages
3,313
Reaction score
192
Points
33
Time untung memang lah post sana sini... time rugi diam je... mcm lah main saham ni takde rugi... carilah sifu yang jujur... itu nasihat saya.. sekian terima kasih.
bang jgn la bagi nasihat berionkan negatif, kita bincang ktr kat sini,
kita sharing apa yg tau, mintak abang belanja sikit ktr
bende free, tak rugi kita share moga kita dimurahkan rezeki

rugi untung adat resam, tapi kita boleh minimal loss tu
 

abah5851

Active Member
Joined
Dec 5, 2014
Messages
2,470
Reaction score
134
Points
43
bang jgn la bagi nasihat berionkan negatif, kita bincang ktr kat sini,
kita sharing apa yg tau, mintak abang belanja sikit ktr
bende free, tak rugi kita share moga kita dimurahkan rezeki

rugi untung adat resam, tapi kita boleh minimal loss tu
bukan negatif..sekadar fakta... taknak sesiapa yg baru join tak tahu risk2 bermain saham tu... lagi2 kalau yg jual ebook... dia punya marketing...semua screenshot untung memanjang... lepas dah beli.. tanya pun tak layan... maaf kalau menggangu saudara.tq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register