Belajar buat HydroFuel utk kereta anda sendiri :p

CG Sponsors




arul57

Super Active Member
Joined
Jul 21, 2008
Messages
6,161
Reaction score
70
Points
80
best gak teknologi nih..nak buat sendiri takut meletup plak...
 
Sponsored Post

mint

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
5,431
Reaction score
16
Points
65
adeh..

sapa la bg up thread zaman batu ni..
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
878
Points
161
tak berkesan, ramai yg komplen banyak masalah... dulu pernah ade thread kat cg yg orang jual bende ni.. siap datang tolong pasang, tapi majority bukak balik...
 

sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,538
Reaction score
1,016
Points
196
mak aih.. dah master dan expert aku ngn menda ni sejak dibangku sekolah menengah..
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,177
Reaction score
826
Points
566
Orang lama .. tau lah kisah hydrofuel nie ... wkakakaka ..

skang nie kalau tngok orang jual .. senyum jer lah :D ...
 

sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,538
Reaction score
1,016
Points
196
a`ah .. kat sekolah ada belajar .. kekekeke .. elektrolisis air jer :D
alamak.. kantoi la pulak, masa tu semua dah fikir nak masak guna hidrogen yang dibuat ni.. ada yg pikir nak sambung kat kurburator motor la.. mcm2 idea masa tu.. tapi tak terpk nak wat bisnes..
 

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,177
Reaction score
826
Points
566
hehehe .... buleh jer buat tu semua tapi kena upgarde elektrolisi tuh .. kasi optimum hehehe :D .. kena kaji sikit ... sbb yang dijual tu .. tak Optimum dia nyer pengeluaran hidrogen hehehe :D ..

Kerete guna Air ... pon dah ada sebenarnya ... kekekeke .. google jer :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register