Belajar Buat Blog Secara Percuma Sahaja!!!

CG Sponsors




onlinestore

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2008
Messages
662
Reaction score
0
Points
10
Salam berbahagia Warga BJ sekalian...

Dah lama tak buat post...

Saya ada beberapa blog yang ingin saya tunjukkan kepada warga BJ sekalian...
Blog saya ni tak lah cantik sangat...tapi boleh la kalau nak tengok...

Di bawah ni senarai blog-blog yang saya telah bina...

http://www.product-online.org/onlinestoreinfo

http://suhairi.com

Banyak lagi blog yang saya ada...ni sebahagian sahaja...anda ingin belajar
membuat blog seperti ini???

Saya akan mengajar anda secara percuma sahaja.....Apa yang anda perlu
lakukan anda membeli produk di bawah:



Klik link di bawah:

http://www.product-online.org


Link di atas akan membawa anda ke web yang akan menunjukkan beberapa
produk yang boleh anda miliki...

Selepas anda mendapatkan produk ini, anda boleh belajar membuat blog
secara percuma sahaja dengan saya...

Mari Dapatkan produk ini....
 
Last edited:
Sponsored Post

dragons

Super Active Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
7,611
Reaction score
1
Points
65
kalo dah kena beli tu BUKAN PERCUMA la maknyanya incik oit..aiyya..
 

onlinestore

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2008
Messages
662
Reaction score
0
Points
10
Belajar cara buat blog sahaja yang percuma...

selepas pembelian produk tu, saya akan ajarkan cara nak buat
blog seperti yang saya tunjukkan secara percuma sahaja...

tiada bayaran yang dikenakan...

selepas ini saya akan keluarkan panduan membina blog...
Ia juga adalah secara percuma sahaja...:-?
 

onlinestore

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2008
Messages
662
Reaction score
0
Points
10
produk ini tiada kaitan dengan membuat blog...produk ini hanya
membantu anda dalam mencari makna perkataan sahaja...

ia adalah e-kamus...mencari makna perkataan dengan mudah...
mempunyai banyak jenis e-kamus...

B.Melayu - B.Inggeris
B.Inggeris - B.Melayu
B.Arab - B.Inggeris
Indonesia - B.Inggeris
Kamus Dewan

dan banyak lagi fungsinya dengan pembelian satu CD ini...

Selepas anda membeli produk ini, saya akan mengajar anda membuat blog peribadi anda seperti yang saya tunjukkan....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register