To Sell Beg tangan replika gred aaa ~ untuk yang tersayang.

CG Sponsors




khairul_izwan

Fun Poster
Joined
May 16, 2008
Messages
373
Reaction score
0
Points
10
TERIMA KASIH KERANA SUDI MELAWAT THREAD NI..

jadi ini bermakna ia bukanlah ORIGINAL.:D:D



NAK MASUK TERUS KE WEB SAYA ---> KLIK KAT SINI


Terms & Conditions :

1. Harga yang dinyatakan adalah termasuk dengan kos penghantaran.

2. Sebelum melakukan bayaran kepada saya,anda dinasihatkan [email protected] saya untuk memastikan beg2 yang anda suka ada dalam simpanan saya lagi.

3.Pembayaran boleh dilakukan melalui :

Maybank : 1621-0628-7902
Nama : KHAIRUL IZWAN BIN YUSOFF

CIMB Bank : 1209 0032 7815 23
Nama : KHAIRUL IZWAN BIN YUSOFF


4. Selepas Bank-in,sila [email protected] kpd saya butiran bayaran,kod beg dan alamat untuk proses penghantaran.


5. Penghantaran hanya dapat dilakukan apabila saya menerima pembayaran penuh daripada anda.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CHLOE' (KOD : 2027)
- Design Baru.
- Warna Krim
- Luar - Kulit / Dalaman - Kain.
- 3 Poket di dalam
- Saiz 450mm x 260mm.
- Kuantiti 1.

RM 190.00 Semenanjung
RM 193.00 Sabah/Serawak


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


CHLOE' (KOD : 2028)
- Design Baru.
- Warna Hitam.
- Luar - Kulit / Dalaman - Kain.
- 3 Poket di dalam
- Saiz 450mm x 260mm.
- Kuantiti 1.

RM 190.00 Semenanjung
RM 193.00 Sabah/Serawak


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


COACH (KOD : 2030)
- Design Baru.
- Warna Hitam.
- Luar - Kulit + Kain / Dalaman - Nylon.
- 2 Poket di Luar (1 berzip).
- 2 poket didalam (1 berzip)
- Saiz 360mm x 240mm.
- Kuantiti 1.

RM 155.00 Semenanjung
RM 158.00 Sabah/Serawak


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


LV 8883 (KOD : 2031)
- Design Baru.
- Warna Pink.
- Botton Gold
- Luar - Nylon disaluti plastik lutsinar
- Dalaman - Kain (dengan logo LV).
- 1 poket berzip diluar.
- 4 Poket di dalam (2 berzip).
- Saiz 400mm x 260mm.
- Kuantiti 1.

RM 160.00 Semenanjung
RM 163.00 Sabah/Serawak


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


LV 8884 (KOD : 2032)
- Design Baru.
- Warna Pink
- Luar - Nylon disaluti plastik lutsinar.
- Dalaman - Kain (dengan logo LV).
- 3 Poket di dalam (1 berzip).
- Saiz 400mm x 260mm.
- Kuantiti 1.

RM 160.00 Semenanjung
RM 163.00 Sabah/Serawak



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


SOLD OUT
[STRIKE]LV (KOD : 2033)[/STRIKE]
- Design Baru.
- Warna Coklat Gelap (metalik)
- Luar - Nylon disaluti plastik lutsinar.
- Dalaman - Kain (dengan logo LV).
- 1 poket diluar barzip.
- 4 Poket di dalam
- Saiz 450mm x 260mm.
- Kuantiti 1.

RM 168.00 Semenanjung
RM 170.00 Sabah/Serawak


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


LV 41526 (KOD : 2034)
- Design Baru.
- Warna Putih
- Luar - Kulit / Dalaman - Kain + Nylon
- 2 Poket di dalam (1 berzip)
- Saiz 350mm x 270mm.
- Kuantiti 1.

RM 160.00 Semenanjung
RM 163.00 Sabah/Serawak



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


LV 9013 (KOD : 2037)
- Design Baru.
- Warna Kuning diraja.. hehe lawa
- Luar - Kulit (logo LV timbul
- Dalaman - Nylon.
- Tali ala2 kulit buaya - (menarik).
- 1 Rantai LV (removeable).
- 4 Poket di dalam (2 berzip)
- Saiz 460mm x 330mm.
- Kuantiti 1.

RM 190.00 Semenanjung
RM 193.00 Sabah/Serawak


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


FENDI 8883 (KOD : 2038)
- Design Baru.
- Warna Coklat Gelap
- Luar - Kulit / Dalaman - Kain.
- 4 Poket di dalam (2 berzip).
- Tali boleh dilaras (disimpul ikut suka hati)
- Saiz 420mm x 300mm.
- Kuantiti 1.

RM 185.00 Semenanjung
RM 188.00 Sabah/Serawak


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


FENDI 8884 (KOD : 2039)
- Design Baru.
- Warna Hitam
- Luar - Kulit / Dalaman - Kain.
- 4 Poket di dalam (2 berzip)
- Tali boleh dilaras (disimpul ikut suka hati)
- Saiz 420mm x 300mm.
- Kuantiti 1.

RM 185.00 Semenanjung
RM 188.00 Sabah/Serawak


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


MIU MIU (KOD : 2040)
- Design Baru.
- Warna Krim
- Luar - Kulit / Dalaman - Kain + Nylon.
- 2 poket diluar (1 berzip).
- 2 Poket di dalam (1 berzip).
- Saiz 420mm x 300mm.
- Kuantiti 1.

RM 180.00 Semenanjung
RM 183.00 Sabah/Serawak

 
Last edited:
Sponsored Post

ANAZUHUD

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Oct 11, 2008
Messages
21,157
Reaction score
96
Points
125
dari korea ke dr china bro?..setahu den korea mane ade barang imitation yg byk copy n tiru nih negara china jer..tapi pegalaman den rata-rata seller akn declare barang dr korea sedangkan china mali..kenapa ek? sedangkan barang2 dr china sekarang nih dah upgred kulaiti setanding ori kalo kena gred dia la..
 
Last edited:

khairul_izwan

Fun Poster
Joined
May 16, 2008
Messages
373
Reaction score
0
Points
10
Dari korea bro.. ade yang dari china gak tp tak menarik sangat.. kualiti pun tak berapa nak bagus terutamanya pada zip..jd sy tak menjual bro.. nnt byk komplen,yang sy jual ni boleh dikatakan kualiti hampir menyamai yang ori punya..

*tq sbb bg respon bro..
 

Ran

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2007
Messages
4,978
Reaction score
62
Points
40
ingt nk beli 1 bg hadiah kat wife..tp pasal aku xleh nk tgk gmbarnya..problem laa tenet aku nih
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
wah.
da ader pesaing baru~
 

khairul_izwan

Fun Poster
Joined
May 16, 2008
Messages
373
Reaction score
0
Points
10
mari2.. jadikan koleksi peribadi anda.. boleh juga dijadikan hadiah untuk yang tersayang..
 

itiksrati

Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
1,305
Reaction score
9
Points
25
beg pinggang (hip pack) yg org lelaki slalu pakai tu ader jual tak tt...yg jenama deuter...:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register