Beauty Consultant MARY KAY diperlukan

CG Sponsors




leenzandaman

Junior Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
53
Reaction score
0
Points
6
SALAM,

Kenapa anda perlu memilih MARY KAY sebagai kerjaya anda??

Boleh buat part/full time
Masa bekerja bebas -fleksible(mengikut sesuka hati anda)..
Produk berjemana Antarabangsa -lebih 40 tahun dipasaran
Program yg luas meliputi :
Skin Care Class
Make up Body Class
Body Spa Class
dan pelbagai lagi berkenaan dgn kecantikan wanita.

Berpeluang bercuti di luar negeri
Pendapatan harian dan bulanan -utg runcit sehingga 30-40%..banyak tuu..
Harga produk yg sgt2 berpatutan-semua golongan mampu
Latihan percuma diberikan
Modal yg rendah (RM180 shj)-layak menjadi Beauty Consultant
Kerjaya dlm beauty line yg menyeronokkan-semua prempuan mahu klihatan cantik maa..:)
Satu bidang yg bukan menjual barang semata2,lebih kpd memberi kelas/sessi solekan percuma kpd wanita bgaimana mengunakan teknik solekan yg sempurna (bukan kita yg make up..diorang yg make up sendiri..menarik tak..free pulak tu..

saya galakkan sesiapa yg sgt meminati bidang kecantikan..inilah peluang anda utk meluaskan lagi pengetahuan dlm bidang ini dan bergaul dgn mereka2 yg berjaya..percayalah..:)student dan surirumah dialu2kan..



Nak tahu lbih lanjut ttg syarikat?? click je kat sini :

http://www.marykay.com.my/

atau call saya 013-2099987 --Puan Norazleen..tak kira di mana anda berada..:):)cgrock
 
Sponsored Post

surayakhaleed

Fun Poster
Joined
Apr 2, 2008
Messages
130
Reaction score
0
Points
10
aper syarat2 nyer nak jadik beauty consultan tue???
mesti ala-ala model ker?
 

arnabkacak

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
2,557
Reaction score
28
Points
30
lelaki tak boleh ke jadi beauty consultant ni...kecantikan untuk lelaki..
 

leenzandaman

Junior Member
Joined
Dec 29, 2008
Messages
53
Reaction score
0
Points
6
aper syarat2 nyer nak jadik beauty consultan tue???
mesti ala-ala model ker?
ermm..syaratnya simple jer..yg pertama minat dgn bidang kecantikan dan kedua berazam utk menambah pendapatan..tu jer..tak semestinya kena gaye ala2 model gitu..:)ramai makcik2 yg buat danada yg sampai umur 60 thun pun bleh berjaya dlm bidang ini..:Dmemang berbaloi..:)cgrock
 

arnabkacak

Active+ Member
Joined
Aug 27, 2008
Messages
2,557
Reaction score
28
Points
30
isk isk..sedihnya...buatlah kecantikan untuk laki2 plak..gerenti ramai yang pergi punya ni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register