To Sell Bayar RM130 dapat Handphone SAMSUNG 3G

CG Sponsors




yustone

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2008
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
Hai Kawan2....

Sesi penerangan yg dijalankan di PWTC pd 1.12.08 termeterai MOU di antara U-Mobile, Champ Light Sdn Bhd & Organisasi Belia Ekonomi Melayu (OBEM) utk menyediakan satu platform perniagaan kpd Belia2 Melayu iaitu :

Dengan menyertai OBEM :

1) Daftar keahlian : RM10, Yuran Tahunan : RM120. (Total RM130)
2) Anda akan dpt Handphone Samsung 3G, Surat Pengesahan ahli, Sijil Ahli, Stiker Kereta/Motor & Website.

Keistimewaan OBEM :

1) Boleh memohon pinjaman dr Kementerian Belia & Sukan melalui Skim Belia Niaga & Belia Tani. (tdk blacklist & ada kertas kerja - disediakan olh OBEM)
2) Boleh memohon pinjaman dr OBEM (Blacklist pun boleh dan tak perlu kertas kerja)
3) Boleh meraih Insentif keahlian (bonus sponsoring sehingga Generasi ke-6)
4) Boleh Usahasama Projeck/Pertanian/Tanah dgn OBEM - 70%(Pengusaha) : 30%(OBEM)
5) Lain2 - khidmat nasihat, sokongan, pasaran, perlesenan, perlindungan dll.

SAMSUNG 3G J200 - FREE

1) Harus subscribe package U-Mobile (018xxxxxx) postpaid dgn RM68 / bulan selama 12 bulan.
2) 018 call 018 free RM30 sebulan.
3) 018 call Telco lain - 0.2 sen / saat atau 12 sen / minit (utilise drp RM68 tu...)
4) sms 018 to 018 - hanya 1 sen / sms atau 15 sen / sms ke Telco lain.
5) Coverage guna network Celcom (over 98% coverage in throughout Malaysia)
6) pakej ini sampai bila2...

Nak jadi Agen U-Mobile, Extra RM50 yuran Agen...
 
Sponsored Post

yustone

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2008
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
Maaf ada typing error sikit kat pakej U-Mobile Samsung 3g Percuma :

018 call 018 percuma 30 jam sebulan, bukannya RM30 sebulan.

call/sms : 012-6945620
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
ade sesape da j0in ker???
 

yustone

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2008
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
ade sesape da j0in ker???
Program ini baru sign MOU pd 1.12.08 (Isnin)...masih fresh lg...

website personal pun tak buat lg....sedara-mara / adik beradik saya dah join ler...semua skrg pakai u-Mobile...cal free jerr!!!!
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
kal0 xamek samsung tue ley jd agen x??
 

yustone

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2008
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
kal0 xamek samsung tue ley jd agen x??
boleh.....tapi u kena joint OBEM RM130 + RM50 = RM180. Kita bergerak atas nama OBEM utk dpt kelebihan di atas termasuk free samsung 3G...

ini kerjasama antara U-Mobile, Champ Light & OBEM....
 

Kurma

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
4,219
Reaction score
95
Points
30
Condition pinjaman

1) Adakah setiap pinjaman yg diluluskan bergantung jenis perniagaan yg dipersetujui utk oleh pihak OBEM?
2) Adakah setiap pinjaman yg diluluskan akan mewajibkan pihak OBEM mempunyai kepentingan di dalam sesuatu pinjaman yg telah dikeluarkan seperti mempunyai kuasa share dlm perniagaan yg dibiayai oleh OBEM?
3)Had minimun dan maksimun pinjaman?
4)Jangkamasa tempoh pembiayaan pinjaman?
5)Fee yg dikenakan semasa memohon atau selepas memohon sehingga mendapat jumlah pembiayaan terutama jika ia melibatkan penyediaan kertas kerja?
6) Had umur minimun dan maksimun layak memohon pinjaman?
7) Sempadan atau daerah atau negari yg layak memohon pinjaman?

8) Apakah komitmen ahli kepada OBEM, jika:

i) Sekadar menjadi ahli ...mungkin di sini utk mengambil tawaran hand phone tersebut selain komitemn kepada kontrak penggunaan perkhidmatan U Mobile?
ii) Ahli berkenaan mengambil pinjaman atau pembiayaan



Harap mendapat penjelasan...:):):)
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register