bayangkan yg KENA itu anda

CG Sponsors




Sponsored Post

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
dapat video yg clear lagi baru best ni..
 

boblynn02

Active+ Member
Joined
Sep 8, 2007
Messages
3,457
Reaction score
81
Points
30
..

Dah tentu sapa yg tgk live pikir 22299210 kali sebelum buat kesalahan..


..
 

Aqua-man

Legendary Member
Joined
Nov 8, 2009
Messages
11,415
Reaction score
8
Points
115
jiran eden masa dalam navy dulu pernah bagi tau masa balik dari bosnia, diorang singgah sembahyang juma'at kat dalam masjidil-haram dan lepas sembahyang tu dio dapat saksikan hukuman pancung keatas seorang pesalah jenayah...
 

syafsp

Passed Away
Joined
Mar 31, 2009
Messages
2,932
Reaction score
558
Points
71
WOW! :eek: :eek:
takutnya aku tgk...
ada satu video yg arab pny juga..
pesalah tu di potong tgn kiri dan juga kaki kanan...
tak snggup aku..
 

Aqua-man

Legendary Member
Joined
Nov 8, 2009
Messages
11,415
Reaction score
8
Points
115
WOW! :eek: :eek:
takutnya aku tgk...
ada satu video yg arab pny juga..
pesalah tu di potong tgn kiri dan juga kaki kanan...
tak snggup aku..
kalau buat kat sini, agak-agak ado yang berani buat jahat tak???
 

bintara80

Active Member
Joined
Aug 11, 2010
Messages
2,462
Reaction score
22
Points
35
WOW! :eek: :eek:
takutnya aku tgk...
ada satu video yg arab pny juga..
pesalah tu di potong tgn kiri dan juga kaki kanan...
tak snggup aku..
kalau semua yg bagitau x sanggup begini.... Insya Allah aman dunia kita.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register